Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

QNT CARE Neurones 90 kapszula
QNT CARE Neurones 90 kapszula
5 390 Ft

QNT CARE Neurones 90 kapszula

Támogatja az agy anyagcseréjét, serkenti a kognitív teljesítményt és segít a koncentráció javításában.

Gyártó
QNT USA
5 390 Ft
Egységár: 60 Ft/kapsz.
Részletek

QNT Care Neurones (Mental Health) - 90 kapszula 


QNT Neurones támogatja az agy anyagcseréjét, serkenti a kognitív teljesítményt és segít a koncentráció javításában.MIÉRT ÉRDEMES SZEDNI?

Az életkor, a stressz, a fáradtság mind-mind olyan dolgok, amelyek folyamatos hatással vannak az agyra, ami viszont közvetlenül negatívan hat a memóriára és a koncentrációra. Ezen problémák leküzdéséhez az agynak megfelelő mennyiségű tápanyagokra van szüksége, amelyek sajnos nem mindig találhatók meg tökéletes mennyiségben a napi étrendben. A QNT Neurone megoldást nyújthat ezeknek a káros hatásoknak a leküzdésére.

A QNT Neurone olyan aktív összetevőket tartalmaz, amelyek biztosítják a szükséges tápanyagokat az agy számára különösen a vizsgaidőszakban. Az összetevőket serkentik a kognitív funkciókat, ezáltal javítják a memóriát és a koncentrációt.

Az életkor miatt csökken a koncentráció, a figyelem vagy a memória, ezért elengedhetetlen az agy gondozása. A kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód nem mindig 100%-ban megvalósítható. A QNT Neurone elősegíti a koncentrációt a jobb munkaképesség, valamint a tisztább és élesebb elmét a gyorsabb gondolkodás érdekében.

MAGAS KONCENTRÁCIÓJÚ AMINOSAVAK

A QNT Neurone magas koncentrációban tartalmaz L-tirozin aminosavat, amely felveszi a harcot a fizikai és szellemi fáradtság ellen. Részt vesz számos, az idegrendszer számára fontos elem képződésében, mint például a dopamin, a noradrenalin és az adrenalin. Ezek az elemek javítják a kognitív képességeket és segítik a stresszre való reagálást. Ezenkívül az L-tirozin pótolja azokat a hiányosságokat, amelyek fáradtsághoz vezetnek, és ezáltal serkentik a koncentrációt.

A QNT Neurone L-teanin aminosavat is tartalmaz, amely pozitív hatással van az agyra. A zöld tea egyik fő hatóanyaga. Az L-teanin segít csökkenteni a mentális és fizikai stresszt, valamint az alvászavarokat. Ezenkívül a koffeinnel való kapcsolata megtízszerezi a kognitív teljesítményre gyakorolt ​​hatását.

TAURIN ÉS KOFFEIN A HOSSZAN TARTÓ HATÁSÉRT

A koffeint energiatermelésre és az agyrendszer stimulálására használják. Gyors felszívódása a szervezetben közvetlenül serkenti a kognitív képességeket. A koffein optimalizálja az agy teljesítményét azáltal, hogy segíti az éberséget, a memóriát és a koncentrációt.

A taurin idővel pozitívan serkenti az agyi funkciókat így a koncentráció megnő, és a fáradtság még jobban csökken. A taurin tehát elősegíti az agyi funkciók erősítését.

GINGKO ÉS B-VITAMINOK,

A Gingko biloba egy olyan növény, amely az agyi aktivitásra gyakorolt ​​jótékony hatásairól híres. A Gingko levelei a jobb vérkeringést elősegítő hatóanyagokat (flavonoidokat és ginkgolidokat) tartalmazzák.

Végül a B-vitaminok (B6, B9 és B12) melyek nélkülözhetetlenek az idegrendszer megfelelő működéséhez. Ideálisak a fáradtság és a memóriavesztés elleni küzdelemben. Ezek a vitaminok, alapvető szerepet játszanak a neurotranszmitterek szintézisében, növelik a memóriát. Emellett részt vesznek az idegsejtek megújulásában, fejlesztésében és védelmében.


Kiszerelés: 90 kapszula


Javasolt használat:  
Napi 3 kapszula.


Összetevők: L-tirozin, taurin, kapszula: E464/E407/E508, L-teanin, ginkgo levél kivonat (Ginkgo Biloba), vízmentes koffein, csomósodástgátlók: E470b/E551, víz, maltodextrin, B6-vitamin, folsav, B12-vitamin.

3 kapszula
L-tirozin 600 mg
Taurin 525 mg
L-teanin 150 mg
Ginkgo biloba levél kivonat 120 mg
Vízmentes koffein 60 mg
B6-vitamin (PiridoxinHCL) (*300%)
4,2 mg
Folsav (Pteroilglutamin) (*249%)
498 μg
B12-vitamin (cianokobalamin) (*300%)
7,5 μg
*Tápanyag referenciaértékek

 

Adatok
Cikkszám
T-QNT-QNT1318
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!