Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

QNT Creatine Monohydrate Pure 800g
QNT Creatine Monohydrate Pure 800g
16 990 Ft

QNT Creatine Monohydrate Pure 800g

A kreatin növeli a fizikai teljesítményt a rövid távú, magas intenzitású edzéseknél. A jótékony hatás eléréséhez napi 6g kreatin érdemes a szervezetbe bevonni.

Gyártó
QNT USA
16 990 Ft
Részletek

QNT Creatine Monohydrate - 800 g


A kreatin növeli a fizikai teljesítményt a rövid távú, magas intenzitású edzéseknél. A jótékony hatás eléréséhez napi 6g kreatin érdemes a szervezetbe bevonni.

A 90-es években a kreatin-monohidrát robbanást okozott a sportban, mert elsőként és egyetlenként természetes úton ért el a szteroidokhoz hasonló hatást. Az izmok foszfokreatin készlete felelős a foszfátcsoportok átadásáért, így az ATP képes újraépülni és energiát biztosítani az izomösszehúzódáshoz.


A kreatin gyakorlatilag tehát egy energia háttértároló molekula. Emellett fokozza a sejtek térfogatát és a fehérjefelépítést. Ma már több száz klinikai tanulmány bizonyítja, hogy a kreatin-monohidrát emeli az izmok teljes kreatin állományát, mely szabad kreatinból és foszfokreatinból tevôdik ki. Ez az emelkedés eredményezi a jelentős izomtömeg- és erőnövekedést, illetve a fokozott teljesítményt. A kreatinnak nem csak sport, hanem számos egészségügyi alkalmazása is van. Mivel ez egy élethez nélkülözhetetlen molekula, ezért nem megfelelô szintje, a természetes termelôdés hiánya súlyos betegségeket okoz.


Kiszerelés:

  • 800 g


Javasolt használat:

  • 6 g termék fogyasztása vízzel vagy gyümölcslével edzés előtt.

 

Nettó tömeg: 800 g – 133 adag.

Ajánlott adagolás: A kedvező hatás napi 3 g kreatin bevitelével érhető el, magas intenzitású testmozgással kombinálva. A legjobb eredmények érdekében naponta 6 g-ot vegyen be vízzel vagy gyümölcslével, edzés előtt. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Ez az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekektől távol tartandó!

Összetevők: Kreatin-monohidrát.

Tápanyag tartalom 3 g-ban / 6 g-ban / 100 g-ban:

Kreatin-monohidrát: 3000 mg / 6000 mg / 100 g.

Minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig, és gyártási szám: ld. a doboz alján. Tárolás: Lezárva, száraz helyen, túlzott hőhatástól védett helyen tárolandó. Forgalmazza: Sport8 Hungary Kft. 1116 Budapest, Fehérvári út 168-178. Hungary, e-mail: info@sport8.hu

 

Adatok
Cikkszám
T-QNT-QNT1052
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!