Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Universal Nutrition Animal M-Stak 21 csomag
UNIVERSAL Animal Stak 21 db
24 890 Ft

UNIVERSAL Animal Stak 21 db

Universal Nutrition Animal M-Stak 21 csomag
Universal Nutrition Animal M-Stak 21 csomag

Az Animal Stak egy természetes anabolikus pak, mely kerekké teszi az Animal vonalat.

Gyártó
Universal Nutriton
24 890 Ft
Részletek

UNIVERSAL NUTRITION ANIMAL STAK

21 CSOMAG


Teljesítménye megdönthetelen!

Az Animal Stak átfogó anabolikus és teljesítménytámogató kiegészítő az izomtömeg növeléséhez.

Mi a külömbség

Bár az Animal Stakot és az Animal M-Stakot is természetes anabolikusnak terveztük, mindegyik másképp működik. Az Animal Stak egy természetes hormonfokozó, amely a szervezettel együttműködve fokozza a kulcsfontosságú anabolikus hormonszinteket, beleértve a tesztoszteront és a növekedési hormont. Az Animal M-Stak ezzel szemben elősegíti az anabolizmust

Az Animal Stak prototípusát először elit testépítőkön és erőatlétákon tesztelték. Az eredmények váratlanok és egészen meglepőek voltak. A súlyemelők nehezebb súlyok megmozdítására voltak képesek. A testépítők úgy találták, hogy könnyebben tudnak minőségi izomkötegekre szert tenni.

Az Animal Stak elsődleges anabolikus hatásai abból a képességéből erednek, hogy az anabolikus hormonok felépítését közvetlenül tudja befolyásolni azáltal, hogy átalakul azokba. Ezek az anabolikus hormonok azután hozzák az áhított eredményeket. Ettől eltérően az Animal Stak olyan biokémiai mechanizmusokra van kihatással, melyek gyorsítják az anabolizmust, amely: fokozza a nitrogén visszatartás, táplálék szétválasztást, javítja az inzulin funkciót, megnöveli protein felépítést és csökkenti protein katabolizmust.

Az Animal Stak „Pro Testosterone Complex” összetétele tele van Tribulus Terrestris kivonattal, Eurycoma Longifolia, Maca  gyökérkivonat és még sok más tesztoszteron fokozóval. Úgy tervezték, hogy segítsen megőrizni és egekbe emelni a természetes tesztoszteronszintet. Mire alkalmas a megerősített tesztoszterin szint? Egy csomó dologra – segíthet növelni az izomtömeget és az erőt; energizálhat, növelheti a vitalitás érzését és javíthatja az izmok kialakítását, így „erőteljes” megjelenést kölcsönzhet.

Ha aggódjon amiatt, hogy a megnövekedett tesztoszteron befolyásolja az ösztrogénszintre. A termékhez egy Aromatase Combating Complexet adtak, amely olyan kulcsfontosságú összetevőket tartalmaz, mint a Resveratrol, a DIM és a Calcium D-Glucarate melyek segíthet az egészséges ösztrogénszint fenntartásában.

Az Animal Stak „Hormon Amplifying Blend” lényegében „olaj a tűzre”. A karnitin, az agmatin-szulfát és az asztaxantin, valamint egyéb összetevők mellett ez a keverék segíthet fokozni a tesztoszteron és a GH-emelkedést. Ennek a terméknek az intenzitása nagyrészt ennek az egyedülálló és fontos komplexnek köszönhető.

Az Animal Stak terméket még egy fontos "Restorative Support" regeneráló komplexet keveréket is tartalmaz, mint a máriatövis kivonat, az astragalus, ashwagandha kivonat, az alfa-liponsav és a Q10. Ezek a kulcsfontosságú tápanyagok segítenek a belső szervek támogatásában, amit a keményen edző sportolóknak nem szabad figyelmen kívül hagyniuk.

Kiszerelés: 21 csomag


Javasolt használat:  
1 adag: 1 csomag. Fogyassz naponta 1 adagot 45 perccel edzés előtt vagy pihenő napokon lefekvés előtt. Ciklikusan használja a terméket.

Adatok
Cikkszám
U-1268-21
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek