Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Vasa® XL Bench
Vasa® XL Bench
69 900 Ft

Vasa® XL Bench

Vasa® XL Bench
Vasa® XL Bench

Az XL pad ideális azok számára, akik szeretnének nagyobb stabilitást hosszabb, szélesebb felületen.

Gyártó
Vasa
69 900 Ft
Részletek

Vasa® XL Bench - XL méretű hosszabb pad

 

Fejlessze úszás technikáját!

Vásároljon a Vasa® SwimErg és Vasa® Trainer Pro termékhez hosszabb, szélesebb padot a kényelmesebb és intenzív edzések érdekében. Az XL pad ideális azok számára, akik szeretnének nagyobb stabilitást hosszabb, szélesebb felületen.

A Vasa® úszás ergométer medencén kívüli reális úszást szimuláló rendszer, mely segítségével folyamatosan követheti a teljesítmény adatokat a termék kijelzőjének segítségével. Akár edzési idő, távolság, sebesség, kar egyensúlyról vagy watt mérésről legyen szó*.

Anatómiai tervezés
A Vasa® XL padok elől kúpos, oldalt szélesebb kialakításúak az alap padhoz képest. A kúpos felület lehetővé teszi a fekvő (hason) helyzetben történő nagyobb mozgási tartományt és erősebb intenzítást, melyet a Freestyle vagy pillangó úszásnál lehet kiválóan használni. A megnövelt hosszúság edzés közben a térdek stabilitását biztosítja fekvő és ülő helyzetben. A szélesebb hátsó és oldalsó rész nagyobb stabilitást biztosít a test számára hason fekvő helyzetben, melyet gyorsúszás lehet kiválóan használni. Az XL pad kialakítás nagy mértékben javíthatja a csipő mozgási mechanikáját.

Anyagok és kialakatás
Minden Vasa pad tartós prémium vízhatlan kárpítozással van ellátva, alatta rétegelt lemez és vastag párnázat található, mely kényelmes egyben kemény felületet biztosít a felhasználók számára.

Ajánlott
Magasabb és/vagy nehezebb úszók, triatlonosok, szörfösök, evezősök, más élsportolók számára.

Méretek

  • Az XL Bench: 45" hosszú (114 cm), 12" széles hátúl (30,5 cm) és 15" széles elől (38 cm).
  • Vastagsága 2" (5 cm).


Kompatibilis:

  • Vasa® SwimErg
  • Vasa® Trainer Pro

 

Adatok
Cikkszám
VASA-0021
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!