Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Csuklógyűrű 0,5 kg (pár)

A csukló erősítő gyűrű egy olyan eszköz, amelyet a csukló erősítésére és stabilizálására használnak.

Gyártó
Sport8
7 990 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Csuklógyűrű 0,5 kg X 2 db / (pár) 


A csukló erősítő gyűrű egy olyan eszköz, amelyet a csukló erősítésére és stabilizálására használnak. A csukló erősítése számos előnnyel járhat, és a csukló erősítő gyűrű segíthet ezek elérésében.

Néhány oka annak, hogy miért jó a csukló erősítése és miért hasznosak a csukló erősítő gyűrűk:

  1. Stabilitás növelése: A csukló erősítése segíthet növelni a csukló stabilitását, ami fontos szerepet játszik a különböző tevékenységek során, például súlyemelésnél vagy sportolásnál.
  2. Sérülések megelőzése: Erős csuklók segíthetnek csökkenteni a sérülések kockázatát, különösen olyan tevékenységek során, ahol a csuklókat nagy terhelés éri, vagy hirtelen mozgásokat kell végrehajtani.
  3. Teljesítmény növelése: Erős csuklók segíthetnek javítani a sportteljesítményt, például súlyemelés, tenisz vagy más olyan sportágakban, ahol a csuklók és kézmozgások fontosak.
  4. Fájdalom csökkentése: Ha valaki csuklófájdalommal küzd, a csukló erősítő gyakorlatok és eszközök használata segíthet enyhíteni a fájdalmat és javítani a mozgékonyságot.
  5. Jobb mozgékonyság: Az erős csuklók lehetővé teszik a jobb mozgékonyságot és a precízebb mozgásokat, amelyek fontosak lehetnek például kézimunka vagy sporttevékenységek során.
  6. Rehabilitáció támogatása: A csukló erősítése fontos szerepet játszhat a sérülésekből való felépülés során, és segíthet visszaállítani a csuklók erejét és stabilitását.Szín: piros

Súlya: 0,5 kg X 2 db 

Adatok
Súlya
0,5 kg x 2
Cikkszám
TAW2331
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!