Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

0,5 kg kék csuklósúly (pár)

A neoprén csuklósúly egy olyan edzőeszköz, amely kis súlyzókat tartalmaz, és kényelmesen rögzíthető a csuklóra.

Gyártó
Sport8
2 490 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

0,5 kg kék csuklósúly (pár)

 

A neoprén csuklósúly egy olyan edzőeszköz, amely kis súlyzókat tartalmaz, és kényelmesen rögzíthető a csuklóra. Ezek a súlyok lehetnek kerek vagy lapos alakúak, és a neoprén anyaggal borítottak, ami egy rugalmas és tartós gumi alapú anyag.

Az ilyen típusú csuklósúlyoknak számos előnye lehet a fitness edzések során:

  1. Kényelem: A neoprén anyag puha és kényelmes érzést biztosít a bőrrel érintkezve, ami fontos, ha hosszabb ideig viselik őket.
  2. Könnyű fel- és levenni: A csuklósúlyok könnyen fel- és levenhetők, ami kényelmet és rugalmasságot biztosít az edzés során.
  3. Ergonómikus kialakítás: A csuklósúlyok általában ergonómikus kialakítással rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy pontosan a csukló köré illeszkedjenek, minimalizálva a súlyok mozgását.
  4. Változatos felhasználás: A neoprén csuklósúlyok alkalmasak lehetnek egy sor különböző edzésformára, beleértve a könnyű súlyzós edzést, az aerobikot, a séta- vagy futóedzéseket, valamint a funkcionális edzéseket is.
  5. Szabad mozgás: Ezek a súlyok lehetővé teszik a szabad mozgást, így különféle gyakorlatokat végezhetsz, anélkül hogy korlátoznád a kezed és a csuklód mozgását.
  6. Könnyű szállítás: A kis méretű és könnyű súly miatt könnyen hordozhatók, így ideálisak lehetnek az otthoni vagy utazó edzésekhez.Adatok:

  • Anyaga: neoprén
  • Szín: kék
  • Súlya: 0,5 kg/db

 

Adatok
Súlya
0,5 kg x 2
Szín
kék
Cikkszám
TAW5038-blue
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!