Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

SPORTKONYHA

Túrós csusza újratöltve - High Protein Pasta

Sport8
2020.04.16 12:06

Mámorító édességektől, cupákos, tunkolni való pörköltektől és a látványpékségek nyújtotta földi örömöktől. Olyan ez, minta daróc ruhát öltve indulna zarándokútra. Szakítva az evilági lét hívságaival, és élete eztán már csak lemondás és nyomor. Remetesors eztán, ami vár rá. Kenyéren és vízen. Amiből a szénhidrátmegvonás miatt, még a kenyér is kihúzva. Ha versenyző, akkor a végén a víz is...

Ilyenkor a környezet megváltozik. A gyászoló család aggódva figyel, és mindent elkövet, hogy mártír hősük minél hamarabb feladja nemes céljait. Ismerősök, kollégák alig várják, kezüket dörzsölve, hogy mikor bukik meg a mutatvány. De azért a kitartóbbak csak azért is tovább vonszolják magukat és tovább szenvednek.

És itt rontják el! Ugyanis nem kell szenvedni. Semmi értelme, mert úgysem bírjátok ki! Inkább diétázzatok ésszel! Miért ne lehetne a tudatosan megtervezett táplálkozási program része FINOM és LAKTATÓ?

Mint például a FORPRO HIGH PROTEIN PASTA! Miért ne lehetne a visszavett kalória és CH keretei között, mondjuk egy kellemes ízű, igazi olasz TÉSZTA? Aminek fehérje-tartalma kimagasló, szénhidrát-tartalma elhanyagolható, és magas rosttartalma révén pedig megakadályozza a szenvedős diéták okozta székrekedést.

Ne szenvedj! Inkább diétázz örömmel!

És hagyd a dagadt ruhákat másra...!

Vásárold meg most termékeinket, és mi 24 órán belül házhoz is szállítjuk! 

Megveszem MOST!

ForPro teszta