Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

FITNESZGÉPEKRŐL TÖBBET

3 OK - MIÉRT VEGYÉL NYÁRON FITNESZGÉPET

2022.07.26 14:00
 • Hűsítő klíma:

  Gondolj bele, mennyivel kellemesebb a hűvös nappalidban, a saját komfortzónád kényelmében edzeni, mintsem tikkasztó kánikulában valahol futni-mászni, esetleg az edzőteremben másokkal lihegni. Az új NordicTrack hightech edzőgépeivel ráadásul 7 kontinensen, a legszebb városokba juthatsz el a saját virtuális személyi edződ segítségével: https://sport8.hu/nordictarck. COVID ide vagy oda, valljuk be, azért jobban szeretjük, ha nem izzadnak a nyakunkba:) Otthon minden szép és jó, a Sport8.hu pedig MOST ingyen házhoz viszi neked a kiválasztott fitneszgépet!:)


 • Piszkos anyagiak:

  Bizony cifrázhatjuk a kifogásaidat, hogy most miért nincs „pénzed fitneszgépre”, ám tudni illik, hogy nyáron lehet a legolcsóbban beszerezni ezeket a gépeket. A legtöbb fitneszgép külföldről érkezik, ezért az euró árfolyam és a változó gazdasági környezet tükrében növekvő infláció, később értékét rontja majd a pénzednek, azaz ősszel drágábban jutsz ugyanahhoz a fitneszgéphez, ami most a szezon miatt, még akciós is! • Egészséged az első:

  Köztudott, hogy nyáron könnyebb a diéta, kevesebbet és könnyebbeket étkezünk, a nagyobb napfénnyel járó mindennapok több D-vitamin juttatnak a szervezetünkbe, a friss nyári gyümölcsök pedig számtalan természetes vitaminnal, rosttartalommal és antioxidánssal támogatnak bennünket. Ráadásul a „bikiniszezon” is egy lapáttal tesz a megfelelési kényszerünkre, hiszen nem mindegy, hogyan nézünk ki a divatos nyári ruháinkban vagy éppen a strandon. Éppen ezért a motivációdon túl, a szervezeted is izzik az aktívabb testmozgás vágyától! Add meg neki ami jár, sportolj és vigyázz az egészségedre.
  Több vitaminra van szükséged? BŐVEBBEN>>>

 • + 1 Otthoni edzés előnye:

  Nincsen járványhelyzet, csendesebb-nyugisabb, akkor állsz meg, amikor akarsz, edzés után csak „egy lépésre” vagy a konyhádtól. Fitt receptek - BŐVEBBEN>>>
  Sőt nyáron instán MENŐBB saját vassal flexelni, a frissen kialakított otthoni edzősarkodban!:) Kevésbé érhet sportbaleset is, mert a figyelmedet nem vonja el egy előtted kacsázó jó csaj/pasi. Ha megunod eladhatod a vasat, de éjfélkor is levezetheted a feszültségedet otthon, egy randi után pedig - bélyeggyűjtemény helyett - Mr. Grey módjára mutathatod be a kis „edzősarkodat” :)