Kérdésed van? Segítünk! +36-1/877-4841

Body-Solid hátgép erőkerethez (GLA378)

A GPR378 erőkeret nagyszerűsége, hogy egy ember is tud dolgozni nagyobb súllyal, segítség nélkül. A GPR378 erőkeret hátgép opcióval a gyakorlatok száma jelentősen megnő, aminek csak a kreativitásunk szab határt. Az erőkeret ára nem tartalmazza a lapsúlyokat, valamint a képen látható rudat és tárcsákat!

Gyártó
Body-Solid
7
149 000 Ft 
139 000 Ft
Kezdete: 2023.05.26   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 7
Megtakarítás 10 000 Ft
Nem vásárolható!
Hitelkalkulátor
Részletek

Body-Solid hátgép erőkerethez (GLA378)


Made in the USA - Készült az Amerikai Egyesült ÁllamokbanA keret nagyszerűsége, hogy egy ember is tud dolgozni nagyobb súllyal, segítség nélkül. Nagyobb izomcsoportok alapgyakorlatainál (fekvenyomás különböző dőlésszögekben, guggolás, állva bicepsz) lehetőség van elhelyezni a súlyzórudat különböző poziciókban. Az oldalsó tüskék lehetőséget adnak a súllyal terhelt rudat nem bírás esetén leengedni / elhelyezni, ami a maximális biztonságot nyújtja.


Az erőkeret (GPR378) tartalmazza a hátcsigát alsó csigával (GLA378).
Az SP200 lapsúly (90 kg) nem tartozék!


Az erőkereten végezhető gyakorlatok száma növelhető, ha hozzá univerzális padot és a keretre súlyzórudat, tárcsákkal rendelünk.

Body-Solid Hátgép (GLA378) jellemzői:

Ha mini edzőtermet szeretne berendezni magának és szabadsúlyos rendszerben gondolkodik, akkor egy professzionális erőkeret igazán okos döntés lehet!

A hát teljes izomzatát képes megedzeni, mivel alsó és felső csigás rendszerrel is rendelkezik. A lehúzó jellegű gyakorlatok a hát szélességét fejlesztik, míg az evezések a hát vastagításáért felelősek.

A GLA378S hátgép 1" átmérőjű súlytartó oszlopot tartalmaz, melyre lapsúlyok vagy 30mm súlytárcsák helyezhetőek fel. Opciós adapter segítségével 50mm súlytárcsák fogadására is alkalmas. Műanyag bevonattal ellátott, kiváló minőségű kábelek sima, állandó ellenállást biztosítanak 1000 kg-os terhelhetőséggel.


A hátgéphez lehet rendelni 90 kg lapsúlyt (SP200), univerzális padot (GFID71 vagy GFID31), rudat és tárcsákat, amivel jelentősen megnő az elvégezhető gyakorlatok száma, aminek csak a kreativitásunk szabhat határt.


Az alkalmazást otthoni használatra tervezték!

Specifikáció:

  • Vázszerkezet: gépi lakkfestéses, masszív zártszelvény


Termék extra:

  • Lehúzórúd, egyenes tricepszrúd


Méret (HxSzxM): H: 125 cm x Sz: 153 cm x M: 209 cm

Terhelhetőség: 500 kg


Body-Solid GPR378 erőkeret bemutató videók:

 Adatok
Cikkszám
GLA378
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek