Viszonteladók

Nutrend viszonteladók


Tisztelt Viszonteladó Érdeklődő!

Legyen Viszonteladó Partnerünk! Folyamatosan várjuk olyan viszonteladók, táplálékkiegészítő szakboltok, fitnesztermek, sportegyesületek, kerékpárboltok valamint webáruházak vagy bármilyen egyéb üzletek jelentkezését az ország bármely pontjáról, akik szívesen értékesítenének kedvező feltételekkel Amerika és Európa TOP 5 kiváló minőségű termékcsaládját! Rendelését házhoz szállítjuk vagy személyesen is átveheti! Ehhez nem kell más, mint valós webáruházzal vagy üzlettel kell rendelkezzen! Jelentkezzen viszonteladónak, és hamarosan már válogathat is kínálatunkból!

Mit kell tudnia cégünkről?

Cégünk a Sport8 20 éve foglalkozik fitnesz termékek (fitneszgépek, fitnesz kiegészítők, és táplálékkiegészítők) magyarországi és nemzetközi forgalmazásával, és 7 éve a piacon kapható legnagyobb sportóra márkákkal (Polar, Suunto, Timex, Sigma, Soleus). 

Milyen termékeket forgalmazunk?

Táplálékkiegészítők közül a FORPRO, NUTREND, OLIMP, QNT, BSN, OPTIMUM NUTRITION Magyarországi kizárólagos importőrei vagyunk.

Termékkínálatunkban szerepelnek élelmiszerek, állóképességi termékek, fitnesz és wellness termékek, valamint erősportágakhoz (Body Building) táplálékkiegészítők. 

Bővebben a termékekről, újdonságokról és az aktuális havi akciókról: 

LINK: www.sport8nagyker.hu

Mit találok a nagykereskedelmi felületen?

- A nagyker felületre való regisztrációt követően, felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon. 
- Aktiváljuk a nagyker felületet az Ön számára, ami után elérhetővé és használhatóvá válik az Ön számára
- A főoldalon külön menüpontban láthatóvá válnak a havi akciók, külön lehet szűrni márkára vagy felhasználásra is.

Milyen feltételekkel rendelhetek Önöktől?

Partnereink érdekében leegyszerűsítettük viszonteladói feltételeinket. Éppen ezért egy egszerű szerződéskötésre van szükségünk, vásárlási limit nélkül. Elvárásunk csupán annyi, hogy viszonteladóink üzlettel vagy webshoppal rendelkezzenek a termékkörnek megfelelően. Az adatok megadása, illetve a regisztráció oldalunkra az alábbi linken található űrlap kitöltésével meg is történhet (űrlap hamarosan, addig is e-mail az info@sport8.hu címre). Ebben az esetben, kérjük a megjegyzés rovatba jelezze, hogy viszonteladó szeretne lenni. Ha ezzel egyidőben már vásárolni is szeretne, kérjük keressen minket telefonos elérhetőségeinken, és egy rövid egyeztetés után már válogathat is kínálatunkból!

Mi történik azután, hogy kitöltöttem a regisztrációt?

Amennyiben megérkezik rendszerünkbe az Ön űrlapja a www.sport8nagyker.hu oldalról, a megadott adatok ellenőrzésre kerülnek (üzlet vagy webshop létezése). Ezt követően egy kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, és lehetővé teszi a kereskedelmi felületre való belépést, ahol Ön az összes viszonteladók számára elérhető terméket megtalálja a kereskedőkre vonatkozó kedvezményes árakkal.

A rendelésemet hogyan tudom majd leadni?

Nagykeres kollégánk hetente keresi Önt az aktuális újdonságokkal kapcsolatban, a rendelés leadható non-stop, a www.sport8nagyker.hu felületre.


Milyen árrést, kedvezményt kapok a termékekre?

Minden termékcsaládunk esetében eltérőek a kedvezmények. Az aktuális termékkészletünkről és az átadási árakról minden esetben a viszonteladói szerződés aláírása után tájékozódhat, ami forgalomtól függően változhat.

Vannak e akciók, értékesítést ösztönző aktivitások?

Minden hónapban több termék kiemelt akcióban van, amiről előtte hírlevélben értesülhet, vagy naprakézsen lát a nagykereskedelmi felülelten. Fontos, hogy regisztráció esetén igényeljen hírlevelet, hogy az akciókról megfelelő időben értesüljön.

Ingyenes marketing anyagok

Katalógusok, szóróanyagok, poszterek és egyéb marketing anyagokat tudunk biztosítani, illetve sikeres szerződéskötés esetén a nagyker felületen hozzáférést biztosítunk.

Milyen módon egyenlíthetem ki rendelésem értékét?

Bizományosi árukészlet biztosítása NEM áll módunkban. A vásárlás után, amennyiben a rendelés összekészítésre került, az ellenérték előre utalással kiegyenlíthető. Ha Önnek kényelmesebb, választható az utánvétes átvétel is, ebben az esetben a futárnak vagy kollégánknak kell fizetnie. 
Személyes átvétel esetén készpénzes és bankkártyás fizetési módra is van lehetőség.

Hogyan kapom meg a megrendelt termékeket?

Rendelését kiszállítással tudjuk biztosítani futárszolgálat segítségével, amelynek díja 50.000 Ft netto fölötti vásárlásnál ingyenes.
Rendelése a kiértesítést követően személyesen is átvehető Sport8 üzletünkben, a 1116, Budapest, Fehérvári út 168-178. szám alatt. Üzletünkben készpénzes és bankkártyás fizetési módra is van lehetőség.

Fitnesz és kardio termékeink közül a BH FITNESS, NORDICTRACK, PRO-FORM, WEIDER, BODY-SOLID, OMA, LIFE-GEAR, STEELFLEX, GYMOST  Magyarországi kizárólagos importőrei vagyunk.

Termékkínálatunkban szerepelnek futópad, elliptikus tréner, szobakerékpár, spin bike, lépcsőzőgép, vibrációs gép, valamint szabadsúlyos és lapsúlyos gépek. 

További kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére:
Telefonon: 1/877-4841 vagy 20/563-8377
E-mailen:info@sport8.hu

MentésMentés