Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Muscle&Fitness Magazin 2015/3.lapszám
FLEX Magazin 2017/4.lapszám
895 Ft

FLEX Magazin 2017/4.lapszám

A legfrissebb edzéstippek, tömeg, "nyomtatott tesztoszteron" és étrend profiktól egyenesen a postaládádba! Amerikai sztáredzők edzéstippjei és Arnold Schwarzenegger szakértői rovata számtalan hasznos információval

Gyártó
Muscle&Fitness
895 Ft
Részletek

FLEX Magazin 2017/4.lapszám


Nyiss kaput az USA brutális izömtömegének világára!

A legfrissebb edzéstippek, tömeg, "nyomtatott tesztoszteron" és étrend profiktól egyenesen a postaládádba! Amerikai sztáredzők edzéstippjei és Arnold Schwarzenegger szakértői rovata számtalan hasznos információval szolgálhat nem csupán a testépítő sport és az erősportok témakörében, de sportolókra szabott egészségmegőrző ötletekben, sporttáplálkozásban, valamint táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos általános információkban is bővelkedik a FLEX Magazin minden egyes lapszáma.

2017/04. lapszám - Október-november-december

Főbb érdekességek:

 • KELJ FEL ÉS FALJ!

  5 napindító makróbomba: indítsd a napodat ezekkel a "tiszta", de tápláló ételekkel!

 • NINCS TÖBB ROSSZ EDZÉS

  Unod már, hogy sokszor felszívod magad, de aznap mégsem tudod a csúcsformádat hozni? Az indikátor módszerrel belőheted az aznapi optimális terhelést.

 • LÉGY SZÁLKÁS KARDIÓ NÉLKÜL

  Utálod a monozon kardiózást, és mindened a "vasazás"? Van egy jó hírünk: okosan használva a súlyzók kiváló zsírégető és izomépítő eszközök lehetnek.

 • KING KONG VÁLLAI

  Harold Kelley üstökösként ívelő pályát futott be az IFBB profi liga kerekesszékes divíziójában. A példaértékű akaratánál már csak a válla hatalmasabb!

 • 6 HÓNAPOS TÖMEGGYÁRTÁS

  Pakolj magadra minőségi húst ezzel az egyszerűen követhető, de hatékony hat hónapos tömegnövelő edzésprogrammal.

 • TÚLÉLNI AZ OLYMPIÁIG

  Cydney Gillon egy valóságshow túlélőtáborának megpróbáltatásai után már a figure Olympia második bajnoki címét célozta meg.

 • A VASAK KIRÁLYA

  Ronnie "Light weight baby" Coleman: sok csatát nyert, sok sebből vérzik, de örökké ő marad a testépítés királya!Kövess minket Facebookon is!

https://www.facebook.com/flexhungary/

Adatok
Cikkszám
flex-2017-04
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!