Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Functional Training System 360 - FHB1 - fogáserősítő golyó

FHB1 kiegészítő a felső test funkcionális edzéséhez húzódzkodáshoz, fogáserősítéshez.
Gyártó
Steelflex
Nem vásárolható!
Részletek

Functional Training System 360 - FHB1 - fogáserősítő golyó


A Functional Training System 360 egy továbbfejlesztett teljesítményfejlesztő funkcionális edzésforma-és módszer, mely sokoldalú, testreszabható és a felhasználók igényeihez alkalmazkodva variálható így élvezve a korlátlan lehetőségeket. Ez a forradalmian új funkcionális oktató vegy edzőeszköz korlátlan lehetőségeket kínál az intelligensebb, jobb és hatékonyabb mozgás érdekében. 

Functional Training System 360 alapgéphez 39 féle magas minőségű kiegészítő segítségével a  dinamikus gyakorlatokat egy olyan rendszerbe ötvöz, mely a teljes test erősítéséhez vagy átmozgatásához használható. Lényege, hogy gyakorlatai minden izomcsoportot megdolgoztassanak, továbbá a koordinációt, az állóképességet és az erőt is fejlesszék.

FHB1 kiegészítő a felső test funkcionális edzéséhez azaz húzódzkodáshoz ajánlott két részes, felfüggesztett erősítő golyó. Ideális otthoni és közületi használatra.

A húzódzkodás a hátizmok fejlesztésének, formálásának az egyik alapgyakorlata. Az edzőkeret lehetőséget ad a felhasználónak hogy szűk vagy széles fogást válasszon a húzódzkodó gyakorlatokhoz, ezek a hát különböző izomcsoportjait edzik meg. A szűk fogás főleg a hát alsó részére és a széles hátizomra hat, míg a széles fogás igazából a hát szélességét fejleszti.

Functional Training System 360 - FHB1 - fogáserősítő golyó:

 

  • Szín: Fekete
  • Szerkezet: Szövetes és fémes kialakítás

 

 

 

Adatok
Cikkszám
fts-360-fhb1
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!