Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Functional Training System 360 - FPU1 - Kötélfeszítő
Functional Training System 360 - FPU1 - Kötélfeszítő
59 000 Ft

Functional Training System 360 - FPU1 - Kötélfeszítő

FPU1 kiegészítő a felső test funkcionális edzéséhez ajánlott, a sodrott kötél rögzítéséhez és feszítéséhez szükséges alkatrész.
Gyártó
Steelflex
59 000 Ft
Részletek

Functional Training System 360 - FPU1 - Kötélfeszítő


A Functional Training System 360 egy továbbfejlesztett teljesítményfejlesztő funkcionális edzésforma-és módszer, mely sokoldalú, testreszabható és a felhasználók igényeihez alkalmazkodva variálható így élvezve a korlátlan lehetőségeket. Ez a forradalmian új funkcionális oktató vegy edzőeszköz korlátlan lehetőségeket kínál az intelligensebb, jobb és hatékonyabb mozgás érdekében. 

Functional Training System 360 alapgéphez 39 féle magas minőségű kiegészítő segítségével a  dinamikus gyakorlatokat egy olyan rendszerbe ötvöz, mely a teljes test erősítéséhez vagy átmozgatásához használható. Lényege, hogy gyakorlatai minden izomcsoportot megdolgoztassanak, továbbá a koordinációt, az állóképességet és az erőt is fejlesszék.

FPU1 kiegészítő a felső test funkcionális edzéséhez ajánlott, a sodrott kötél rögzítéséhez és feszítéséhez szükséges alkatrész. A sodrott kötél felső húzásához alkalmas. Karabíneres rögzítésű.
Csigák dörzsölésmentes, üvegszálas, nylon anyagból készülnek, hosszútávon sima mozgást biztosítanak. Ideális otthoni és közületi használatra.

A kötél kiváló állóképesség fejlesztő eszköz. Nagy előnye, hogy testsúlytól függetlenül kiválóan alkalmazható. A kötélmászás egy egyszerű, gyors, hatékony módja annak, hogy teljes testünket átmozgassuk.

Functional Training System 360 - FBU1 kiegészítő jellemzői:

 

  • Szín: Fekete
  • Szerkezet: sodrott zárt végűgépi lakkfestéses, masszív szelvény, csigás kialakítás
  • Rögzítés: karabíneres

 

Adatok
Cikkszám
fts-360-fpu1
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!