Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Functional Training System 360 - FSR1-2 - funkcionális pánt

FSR1-2 kiegészítő egy funkcionális edzéséhez ajánlott speciális, nagy teherbírású pánt, mely egyszerűen és hatékonyan használható, a teljes test erősítéséhez.
Gyártó
Steelflex
Nem vásárolható!
Részletek

Functional Training System 360 - FSR1-2 - funkcionális pánt


A Functional Training System 360 egy továbbfejlesztett teljesítményfejlesztő funkcionális edzésforma-és módszer, mely sokoldalú, testreszabható és a felhasználók igényeihez alkalmazkodva variálható így élvezve a korlátlan lehetőségeket. Ez a forradalmian új funkcionális oktató vegy edzőeszköz korlátlan lehetőségeket kínál az intelligensebb, jobb és hatékonyabb mozgás érdekében.

FSR1-2 kiegészítő egy funkcionális edzéséhez ajánlott speciális, nagy teherbírású pánt, mely egyszerűen és hatékonyan használható, a teljes test erősítéséhez. Használatával saját testsúlyunk segítségével edzhetjük izmainkat. Javítja az állóképességet, a testtartást és a koordinációt segíti a hajlékonyságot. A megfelelő magasság kialakításához állítható pánt nagyság párosúl. Ideális otthoni és közületi használatra.

Ez a kiegészítő elem pillanatok alatt szabadon áthelyezhető, kicserélhető, más magassági pozicióba állítható a felhasználó adottságai és edzettség állapota alapján.

Functional Training System 360 alapgéphez 39 féle magas minőségű kiegészítő segítségével a  dinamikus gyakorlatokat egy olyan rendszerbe ötvöz, mely a teljes test erősítéséhez vagy átmozgatásához használható. Lényege, hogy gyakorlatai minden izomcsoportot megdolgoztassanak, továbbá a koordinációt, az állóképességet és az erőt is fejlesszék.

Functional Training System FSR1 - Kötél csap kiegészítő jellemzői:

 

  • Szín: Fekete
  • Kialakítás: szövet

 

Adatok
BRAND
Functional Training System
Cikkszám
fts-fsr1-2
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!