Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Functional Training System 360 - FSR1 - Kötél csap
Functional Training System 360 - FSR1 - Kötél csap
119 000 Ft

Functional Training System 360 - FSR1 - Kötél csap

FSR1 kiegészítő a felső test funkcionális edzéséhez ajánlott, kötelek vagy szalagok alsó és felső tartásához, beakasztásához vagy merevítéséhez szolgál.
Gyártó
Steelflex
119 000 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

Functional Training System 360 - FSR1 - Kötél csap


A Functional Training System 360 egy továbbfejlesztett teljesítményfejlesztő funkcionális edzésforma-és módszer, mely sokoldalú, testreszabható és a felhasználók igényeihez alkalmazkodva variálható így élvezve a korlátlan lehetőségeket. Ez a forradalmian új funkcionális oktató vegy edzőeszköz korlátlan lehetőségeket kínál az intelligensebb, jobb és hatékonyabb mozgás érdekében.

FSR1 kiegészítő a felső test funkcionális edzéséhez ajánlott, kötelek vagy szalagok alsó és felső tartásához, beakasztásához vagy merevítéséhez szolgál. Rendkívül egyszerű a használat. A hát, a mell és a váll izmok edzéséhez ajánlott.

Az állvány kialakításának egyedülálló tulajdonsága, hogy ez a kiegészítő elem pillanatok alatt szabadon áthelyezhető, kicserélhető, más magassági pozicióba állítható a felhasználó adottságai és edzettség állapota alapján.

Functional Training System 360 alapgéphez 39 féle magas minőségű kiegészítő segítségével a  dinamikus gyakorlatokat egy olyan rendszerbe ötvöz, mely a teljes test erősítéséhez vagy átmozgatásához használható. Lényege, hogy gyakorlatai minden izomcsoportot megdolgoztassanak, továbbá a koordinációt, az állóképességet és az erőt is fejlesszék.

Functional Training System FSR1 - Kötél csap kiegészítő jellemzői:

 

  • Szín: Fekete
  • kialakítás: 2 részes, külön szerelhető
  • Szerkezet: sodrott zárt végűgépi lakkfestéses
  • Két-két csavarral rögzíthető a függőleges vázszerkezethez alulra és felülre.

 

Adatok
BRAND
Functional Training System
Cikkszám
SPORT8_J-SF-FSR1
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!