Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Functional Training System 360 - FRS1 - Rúd és súlytartó

Az FRS1 kiegészítő a felső test funkcionális edzéséhez ajánlott, rúd állítható magasságú tartója.
Gyártó
Steelflex
Nem vásárolható!
Részletek

Functional Training System 360 - FRS1 - Rúdtartó


A Functional Training System 360 egy továbbfejlesztett teljesítményfejlesztő funkcionális edzésforma-és módszer, mely sokoldalú, testreszabható és a felhasználók igényeihez alkalmazkodva variálható így élvezve a korlátlan lehetőségeket. Ez a forradalmian új funkcionális oktató vegy edzőeszköz korlátlan lehetőségeket kínál az intelligensebb, jobb és hatékonyabb mozgás érdekében.

Az FRS1 kiegészítő a felső test funkcionális edzéséhez ajánlott, rúd állítható magasságú tartója. Ezzel a megoldással rudat lehet megtartani. Ajánlott a váll, a mell a hát és a karok edzéséhez.
Az egyedi kialakítás gyors és egyszerű tárolást biztosít súlyok és rudak tárolására. Biztonságos és különálló kialakítása szervezett edzésterületet biztosít.Ideális otthoni és közületi használatra.

Rendkívül egyszerű a használat. Állítsa be a megfelelő magasságot a gyorsrögzítő gomb segítségével, majd helyezze a rudat a tartó részre. Rakja fel a rúd végére a megfelelő méretű súlyokat. Majd elkezdődhet a hát, mell és váll izmok azonnal edzése – a várt eredmény nem marad el!

Functional Training System 360 alapgéphez 39 féle magas minőségű kiegészítő segítségével a  dinamikus gyakorlatokat egy olyan rendszerbe ötvöz, mely a teljes test erősítéséhez vagy átmozgatásához használható. Lényege, hogy gyakorlatai minden izomcsoportot megdolgoztassanak, továbbá a koordinációt, az állóképességet és az erőt is fejlesszék.

Functional Training System FDB1 - rúdtartó kiegészítő jellemzői:

 

  • Szín: Fekete
  • Kialakítás: 1 részes, külön szerelhető
  • Szerkezet: sodrott zárt végűgépi lakkfestéses
  • Váz: 1.575 "X 3.15" ovális cső (40 x 80 x 2.0T mm)
  • Súly (nettó / bruttó): 18 / 20 kg
  • Méretek: 39 "L x 30" W x 29 "H (99 cm x 77 cm x 73 cm)
Adatok
Cikkszám
fts-frs1
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!