Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

SPORTKONYHA

Halaszthatatlan - SALMON in own sauce

Sport8
2020.04.29 10:06


Eddig jól működött minden és már látszik is az edzés és a diéta eredménye.
Ezért, pont most nem szabad leállnod! Hidd el, idáig nem nehéz eljutni! Ennyire a legtöbb ember képes. Mindenki belekezd egy programba és néhány hétig, uram bocsá’ egy-két hónapig bírja is. Ezért még nem énekeljük el a Himnuszt. Innen továbblépni. Kitartónak lenni. Csak az a valamire való teljesítmény. Bizony ám!

Szóval unod? Rendben van, változtassunk néhány dolgon! Az edzésprogramodba iktassunk be, néhány új gyakorlatot. Mivel a kondíciód számottevően javult az elmúlt időszakban, szóba jöhetnek haladó edzésmódszerek is, mint például a szuperszettek. Ezek majd egy kicsit felpezsdítik a tréningjeidet. Aerob gyakorlataidat is változatosabbá teheted, akár a gépek váltogatásával, akár egy kis intervallum edzés beiktatásával.

Az étkezésben, pedig átcsúszhatunk a keto diétába. Legyen a zsír, fehérje, szénhidrát arány: 50-40-10. Ketózisban jobb a szervezet zsírégető képessége és az izomveszteség is csekélyebb. Lehet, hogy az elején furcsa lesz, de hidd el jót fog tenni a változtatás! És tudod mit? Alapozzuk a keto kajálást a jótékony halakra. Tonhal, lazac a legkiválóbbak. Minőségi fehérjeforrás, jó zsírokkal kombinálva. Erősíti az immunrendszert, tele van Omega-3-mal, javítja a szellemi teljesítményt, csökkenti az ízületi gyulladásokat. A lazacban található astaxanthinnak tudományosan bizonyított DNS védő hatása van.

Nem is kell sokat tökörészned az elkészítéssel. Íme a FORPRO® halkonzervjei pont ideálisak neked. Egy pillanat alatt előtted az ínyenc tonhal saláta, és a pompás lazac saját levében!

Látod, milyen jól kitaláltam ezt neked?

Megveszem MOST!

Forpro SALMON in own sauce