Höllinger Bio Feketeribizli nektár 1000 ml
Gyermekeinknek kizárólag a legjobb minőség a megfelelő!” Ez a mottó hűen jellemzi az 1998-ban alapított osztrák Höllinger cég filozófiáját és biotermékeik kompromisszummentes minőségét. Számukra a helyi ökológiai gazdaságokból származó természetes összetevők beszerzése nem csak aktuális trend, hanem évtizedes hagyományokban gyökerezik.
Kitűnő C-vitamin forrás! A feketeribizli íze zamatos, frissítő. A C-vitaminon kívül még számos más vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Kedvező gyümölcssav tartalma megvédi a C-vitamint az oxidációtól. A Feketeribizli Nektárból napi egy-két deci javasolt. Fogyasztása elősegíti a jó közérzetet, különösen a téli időszakban.
Összetevők: Víz, Bio feketeribizlilé, Biocukor
Gyümölcstartalom: 25%
HÖLLINGER BIO FEHÉRSZŐLŐ IVÓLÉ
1 LITER
HÖLLINGER - A TERMÉSZETBŐL, SZERETETTEL!
A Höllinger termékek autentikus természetessége és regionális eredete nem egy újonnan kialakított modern trend, hanem több évtizedes hagyomány! 1997-ben Gerhard Höllinger elsőként hozta forgalomba a közvetlenül préselt friss gyümölcsleveket az osztrák szupermarketek polcain. Höllinger a kiemelkedő prémium minőségre törekedve megalkotta a Höllinger 100%-os BIO gyümölcsleveket.
Közel két évtizede a prémium kategóriában
A Höllinger BIO gyümölcslé vállalkozás sikere a felelős gyümölcs-gazdálkodásban és a kimagasló minőségben rejlik. Éppen ezért is lett a Höllinger mottója a "Gyermekeink számára csakis a legjobb minőséget!"
A finom Höllinger BIO Fehérszőlőlé a legjobb, napon érett szőlőből készül. A gondosan válogatott bioszőlőt közvetlenül préselik, így a fehérszőlőlé csak a természetes gyümölcs édességét tartalmazza. Mindazok számára, akik egy kis változatosságra vágynak, a fehér szőlőlé jó alternatívája a meglévő BIO vörösszőlőlének. Gyümölcsös, aromás ízével és kiegyensúlyozott cukor-sav arányával egyszerűen elcsábít.
Miért ajánljuk Neked a Höllinger 100% BIO Fehérszőlő ivólevet?
-
A szőlőben A, B1 és B2, C,- K-vitamin-, folsav, béta karolin és biotin található, azaz elmondható, hogy a szőlő egy igencsak gazdag vitaminforrásnak számít. Kiváló hatással lehet az emésztésre, és segítséged lehet a fogyókúra idején is. A fehérszőlőlé egy antibakteriális védőpajzsot képezhet a szervezetben, amely meggátolhatja a vírusok elterjedését, és sikeresen likvidálhatja többek között a herpesz és pliovírus elterjedését.
-
Ausztriában készült.
-
Pasztőrözött termék azonnali visszahűtéssel
(az összetevők minőségének megőrzése érdekében).
100 ml
Energia:269 kJ / 63 kcal
Zsír:<0,5 g
- ebből telített zsírsavak:<0,1g
Szénhidrát:15 g
- ebből cukor:15 g
Fehérje:<0,5 g
Só:<0,01g
*% RDA - százaléka ajánlott napi adag