Kérdésed van? Segítünk! +36-1/877-4841

Gaspari Glutamine 300g
Mutant Creakong CX8 249g
7 590 Ft

Mutant Creakong CX8 249g

Gaspari Glutamine 300g
Gaspari Glutamine 300g

Az új és továbbfejlesztett Mutant Creakong új fénybe helyezi az edzéseket és extrém szintre repít. 

Gyártó
Mutant
7 590 Ft
Részletek

Mutant Creakong CX8 300g

Unflavored

A testépítő körökben és az erősportokban kreatin az egyik legrégebben használt táplálékkiegészítő. Több évtized alatt bebizonyosodott, hogy jelentős mellékhatás nélkül képes nagyon gyors erő- és izomtömeg növekedést produkálni. Mára a tisztább formákkal sikerült minimalizálni a kezdeti emésztési nehézségeket, ami egyben egy lényegesen jobb hasznosulást is jelent – tehát a bevitt mennyiség jóval nagyobb mértékben képes hasznosulni.

Mutant Creakong CX8 a kreatinok kreatinja!

  • Maximális kreatinfelszívódás
  • Erő és állóképesség növelő
  • Fokozza az ATP-termelést
  • Gyorsan felszívódó multi-kreatin keverék
  • Klinikailag kutatott összetevők
  • 0 szénhidrát, cukor, adalékanyag mentes


Mutant Creakong CX8 világszerte közel 100 országban használják a testépítők, most a Mutant Creakong CX8 emel a színvonalon. 4 gramm jól felszívódó kreatin-monohidrátot, malátot és magnézium-kelátot tartalmaz, melyet felturbóztak 4 gramm BCAA, taurin és a kreatinszintetizáló mátrix (CSM) összetevőkkel és olyan prekurzor aminosavakkal, mint az arginin és a metionin. A Mutant Creakong CX8 egyedülálló összetétele serkenti a belső kreatin- és ATP-termelést, miközben fokozza az izomfehérje-szintézist, hogy támogassa az erőkifejtést.

Ne bízza az eredményeket a véletlenre – maximalizálja a kreatinszintet a Mutant Creakong CX8 termékkel. Több KREATIN, több ERŐ, több IZOM!

MIVEL KÜLÖNBÖZIK A CREAKONG CX8 A CREAKONG-TÓL?

A Mutant Creakong CX8 a legendás Creakong továbbfejlesztett változata. Mindkét termék 3 kiváló kreatin, gyorsan felszívódó formáját biztosítja, de a továbbfejlesztett Creakong CX8 változat egyedi CSM (Creatine Synthesizing Matrix) metionin, arginin és glicin keveréket is tartalmaz, amely a természetes kreatintermelés fokozására szolgál. Hozzáadott BCAA és taurin tartalom az izomépítés és a teljesítmény támogatása érdekében.

Használat: Minden adag 8 g aktív összetevőt tartalmaz, melynek fele háromszoros kreatin keverék, amelyet minden idők első számú kreatinja, a kreatin-monohidrát ad. Sok embernek rengeteg ötlete van a kreatin használatára vonatkozóan, de kétségtelenül a legjobb módja annak, ha következetesen használjuk napi 3-5 gramm mennyiségben. A Mutant Creakong CX8 használja csak napi egyszer 20-30 perccel edzés előtt. Keverjen el napi egy adagot 240-480 ml vízben.

Összetevők:  Kreatin (Kreatin Monohidrát, Kreatin Malát, Kreatin-Magnézium Kelát) Taurin, BCAA 2:1:1 (L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin), glicin, L-arginin, L-metionin.

Tápérték: 

1 adag
(8,3 g)
CREAKONG CX8 Blend 8000 mg
Triple Creatine Powder
Kreatin Monohidrát
Kreatin malát
Kreatin-Magnézium Kelát
4000 mg
BCAA amino Blend
Taurin
2:1:1 (L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin)
2350 mg
CSA
(Creatine Synthesis Aminos)
Glicin, L-arginin, L-methionin
1650 mg
*Tápanyag referenciaértékek

 

Adatok
Cikkszám
T-MU-CREAK-249-N
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!