Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Gaspari Glutamine 300g
MUTANT Creakong CX8 249g Natur
6 290 Ft

MUTANT Creakong CX8 249g Natur

Gaspari Glutamine 300g
Gaspari Glutamine 300g
Gaspari Glutamine 300g

Az új és továbbfejlesztett Mutant Creakong új fénybe helyezi az edzéseket és extrém szintre repít. 

Gyártó
Mutant
6 290 Ft
Részletek

Mutant Creakong CX8 300g

Unflavored

A testépítő körökben és az erősportokban kreatin az egyik legrégebben használt táplálékkiegészítő. Több évtized alatt bebizonyosodott, hogy jelentős mellékhatás nélkül képes nagyon gyors erő- és izomtömeg növekedést produkálni. Mára a tisztább formákkal sikerült minimalizálni a kezdeti emésztési nehézségeket, ami egyben egy lényegesen jobb hasznosulást is jelent – tehát a bevitt mennyiség jóval nagyobb mértékben képes hasznosulni.

Mutant Creakong CX8 a kreatinok kreatinja!

  • Maximális kreatinfelszívódás
  • Erő és állóképesség növelő
  • Fokozza az ATP-termelést
  • Gyorsan felszívódó multi-kreatin keverék
  • Klinikailag kutatott összetevők
  • 0 szénhidrát, cukor, adalékanyag mentes


Mutant Creakong CX8 világszerte közel 100 országban használják a testépítők, most a Mutant Creakong CX8 emel a színvonalon. 4 gramm jól felszívódó kreatin-monohidrátot, malátot és magnézium-kelátot tartalmaz, melyet felturbóztak 4 gramm BCAA, taurin és a kreatinszintetizáló mátrix (CSM) összetevőkkel és olyan prekurzor aminosavakkal, mint az arginin és a metionin. A Mutant Creakong CX8 egyedülálló összetétele serkenti a belső kreatin- és ATP-termelést, miközben fokozza az izomfehérje-szintézist, hogy támogassa az erőkifejtést.

Ne bízza az eredményeket a véletlenre – maximalizálja a kreatinszintet a Mutant Creakong CX8 termékkel. Több KREATIN, több ERŐ, több IZOM!

MIVEL KÜLÖNBÖZIK A CREAKONG CX8 A CREAKONG-TÓL?

A Mutant Creakong CX8 a legendás Creakong továbbfejlesztett változata. Mindkét termék 3 kiváló kreatin, gyorsan felszívódó formáját biztosítja, de a továbbfejlesztett Creakong CX8 változat egyedi CSM (Creatine Synthesizing Matrix) metionin, arginin és glicin keveréket is tartalmaz, amely a természetes kreatintermelés fokozására szolgál. Hozzáadott BCAA és taurin tartalom az izomépítés és a teljesítmény támogatása érdekében.

Használat: Minden adag 8 g aktív összetevőt tartalmaz, melynek fele háromszoros kreatin keverék, amelyet minden idők első számú kreatinja, a kreatin-monohidrát ad. Sok embernek rengeteg ötlete van a kreatin használatára vonatkozóan, de kétségtelenül a legjobb módja annak, ha következetesen használjuk napi 3-5 gramm mennyiségben. A Mutant Creakong CX8 használja csak napi egyszer 20-30 perccel edzés előtt. Keverjen el napi egy adagot 240-480 ml vízben.

Összetevők:  Kreatin (Kreatin Monohidrát, Kreatin Malát, Kreatin-Magnézium Kelát) Taurin, BCAA 2:1:1 (L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin), glicin, L-arginin, L-metionin.

Tápérték: 

1 adag
(8,3 g)
CREAKONG CX8 Blend 8000 mg
Triple Creatine Powder
Kreatin Monohidrát
Kreatin malát
Kreatin-Magnézium Kelát
4000 mg
BCAA amino Blend
Taurin
2:1:1 (L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin)
2350 mg
CSA
(Creatine Synthesis Aminos)
Glicin, L-arginin, L-methionin
1650 mg
*Tápanyag referenciaértékek

 

Adatok
Cikkszám
T-MU-CREAK-249-N
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!