Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

MUTANT Pump 154 kapszula
MUTANT Pump 154 kapszula
11 890 Ft

MUTANT Pump 154 kapszula

Igazán hosszan tartó bedurrantó érzés!

Gyártó
Mutant
Kategória
Erő-/teljesítményfokozó
11 890 Ft
Egységár: 77 Ft/kapsz.
Részletek

Mutant Pump

 

A testépítés kezdete óta a bedurrantás az, amire törekszenek az edzőteremben. A testépítők a az igazi bedurrantó érzésért élnek. Te ismered az érzést – azt az pólót szétfeszítő, maximumra dagadó érzést, amely sokkol másokat, és tiszteletet követel. A MUTANT PUMP pont az Ön számára készült. Csak egy adagot fogyasszon el edzés előtt, és nem lesz hiány érzete.

Egyetlen más kiegészítő sem működik pontosan úgy, mint a MUTANT PUMP , mert semelyik más formula nem használja ki a HyperOx (egy exkluzív görögszéna-kivonat) erejét.  A HyperOx a kiemelt görögszéna kivonat, amelyet kifejezetten a Mutant Pumphoz alakították ki. 

A Mutant Pump L-arginin aminosavat tartalmaz, amely a nitrogén-oxid (NO) előfutáraként működik. A NO hatására az erek tágabra nyílnak a jobb véráramlás érdekében, ami azt jelenti, hogy több tápanyag kerül az izmokhoz. A formula HyperOx amely egy innovatív összetevő, amelyet a bedurrantó meghosszabbítására terveztek. Ez segít erősebb, hosszabb és hatékonyabb bedurrantó érzés elérésében, ami viszont felgyorsítja az izomnövekedést és a felépülési időt.

Ha próbáltál már valaha egy hagyományos, L-arginin alapú NO fokozót, nyilván megtapasztaltad azt a bizonyos “lelaposodást”, és gyorsan elveszítetted a termék szedése után jelentkező pumpáltságot. Még az elnyújtott felszívódású formulák esetében is, az “állandó pumpáltság”, mint olyan, nem létező dolog. Nos, íme egy új, klinikailag bizonyított hatóanyag, mely mára már elérhető, csakis mutánsok számára; egy anyag, mely elősegíti az erősebb, hosszabban tartó, és sokkal hatékonyabb pumpáltság elérését – sokkal inkább, mint bármi más szer korábban. Az anyag neve HYPEROX™, melyet egyedül a MUTANT PUMP™-ban találsz meg – a világ legerősebb bedurranás fokozójában!

A MUTANT PUMP négy fázisra bonthja az edzést:

Első fázis: a nitrogén-monoxid (NO) eljut az izomsejtekbe, ahol aktiválja a Guanilil Cikláz enzimet (GC), ezzel növekedést okozva a Ciklikus Guanozin Monofoszfát (cGMP) termelésében, ami fokozza a véráramlás mértékét!

Második fázis: a cGMP-t lebontja a PDE-5, mely így blokkolja annak hatását és az elérhető bedurranás mértékét. A hagyományos L-arginin alapú kiegészítők itt dobják be a törölközőt – nem tudnak mit kezdeni ezzel az inhibitorral, mely csökkenti a NO termelést. Itt lép be a képbe a szabadalommal védett HYPEROX, ami blokkolja ezt az inhibitort és így szabadjára engedi az NO fokozó folyamatokat!

Harmadik fázis: L-argininnel és HYPEROX kombinálása révén a MUTANT PUMP minden korábbinál nagyobb mértékben képes megemelni és emelt szinten tartani az NO termelést!

Negyedik fázis: Az erős cGMP molekula biokémiai folyamatok sorát indítja el, melyek ellazítják a simaizmokat, ezzel lehetővé téve, hogy az NO teljes erejét megtapasztald, és olyan szintű izompumpát, keménységet és anabolizmust tapasztalj meg, amilyenről korábban álmodni sem mertél!

 

Kiszerelés: 154 kapszula

 

Javasolt használat: Fogyasszon el egy adagot (7 kapszula) terméket 20-30 perccel edzés előtt 360-480 ml vízzel.

Egyéb összetevők: szilícium-dioxid, mikrokristályos cellulóz, kapszula (zselatin, Fd&C piros #3, Fd&C sárga #5, Fd&C sárga #6, titán-dioxid)

1 adag
7 kapszula
1 kapszula
Energia érték (100%*)
60 mg

8,6 mg

Niacin (125%*) 25 mg 3,6 mg
Folsav (28%*) 140 mcg 20 mcg
Króm (pikolinát) (167%*)
200 mcg 28,6 mcg
HYPERPUMP N.O. MAXIMIZER
L-arginin,
aktív botanikai összetevő (ABI),
Trigonella Foenum-Graecum
(30% yamogenin
glikozidok)
3400 mg 486 mg
PLASMAPUMP VASCULARITY ENHANCER
Glicerin, alfa-liponsav,
niacin, folsav,
króm (pikolinátból)
767 mg 110 mg
PHOSPHO pH PROTECTOR
Dikalcium-foszfát,
dikálium-foszfát,
aszkorbinsav, nátrium-foszfát
260 mg

37 mg

*% RDA - százaléka ajánlott napi adag

 

Adatok
Tipus
Kapszula
Cikkszám
T-MU-PUMP154
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek