Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

QNT CARE Digestion 90 kapszula
QNT CARE Digestion 90 kapszula
4 990 Ft

QNT CARE Digestion 90 kapszula

Javíthatja a bélrendszer komfortérzetét, hozzájárulhat a bélflóra védelméhez és elősegítheti a tápanyagok asszimilációját.

Gyártó
QNT USA
4 990 Ft
Egységár: 55 Ft/kapsz.
Részletek

QNT Digestion - 90 kapszula 


Javíthatja a bélrendszer komfortérzetét, hozzájárulhat a bélflóra védelméhez és elősegítheti a tápanyagok asszimilációját.MIÉRT ÉRDEMES SZEDNI?

Az étkezés után jelentkező tartós gyomorfájdalom vagy túlzott puffadás a rossz emésztés jele lehet. A QNT Digestion támogathatja az emésztési mechanizmust, hogy megkönnyítse a tápanyagok áramlását a szervezetben. Enzimkomplex tartalmával segíti az emésztést, így kényelmesebbé válhat.

MIÉRT TÁMOGATJA AZ EMÉSZTÉST?

Az emésztés az az anyagcsere, amely az elfogyasztott ételt tápanyagokká alakítja. Ha ez a mechanizmus nem működik megfelelően, az kihat a szervezet egészségére, és ezáltal az immunrendszer működésre is. Amikor eszünk, az enzimatikus hatás a szájban kezdődik, ahol a nyál amiláza elindítja a keményítők emésztését. A gyomorban a pepszin lebontja a fehérjéket, míg a gyomor lipázai megkezdik a zsírok hidrolízisét. Megfelelő enzimtermelés hiányában szervezetünk, különösen az emésztésünk problémába ütközhet, ami különféle krónikus betegségekhez vezethethet.

A gyorsételek, a krónikus stressz és/vagy a rossz rágás, bizonyos gyógyszerek szedése és az öregedés mind olyan okok, amelyek lassíthatják vagy gátolhatják az emésztést. A következmények változatosak és számosak lehetnek: rossz emésztés és felszívódás, gázképződés és puffadás, bélrendszeri rendellenességek, ételintolerancia vagy allergia, gyulladás. A QNT Digestion olyan összetevőket tartalmaz, amelyek hatása megakadályohatja ezeket a kellemetlenségeket.

AZ ENZIMEK TELJES KOMBINÁCIÓJA

Az enzimek olyan fehérjék, amelyeket arra terveztek, hogy elősegítsék szervezetünk kémiai reakcióit. QNT Digestion tartalmaz egy sor enzimet (pankreatin és növényi enzimek: papain és bromelain), amelyek szerepe az, hogy a bevitt élelmiszereket esszenciális tápanyagokká alakítsák át. A pankreatin állati eredetű hasnyálmirigyporból nyert komplex, amely lipázt, amilázt és proteázt tartalmaz. Az ananász szárában található bromelain és a papaya papain a leghatékonyabb proteolitikus növényi enzimek.

Ezeknek az enzimeknek egymás hatását növelve támogatja az emésztést. A QNT Digestion segít a szervezetnek lebontani a fehérjéket, zsírokat, szénhidrátokat és rostokat annak érdekében, hogy a legtöbb tápanyagot kinyerjük az élelmiszerből.

MEGERŐSÍTETT BÉLFLÓRA

A QNT Digestion emésztőenzimek emellett csökkentheti a méreganyagokat a belekből, enyhítheti a székrekedést, és segíthet a megfelelő emésztőrendszer felépítésében és fenntartásában. Az emésztőenzim-kiegészítők szedése segítheti a szervezetet a fehérjék, zsírok, szénhidrátok és rostok lebontásában, hogy a legtöbb tápanyaghoz jussunk hozzá.


Kiszerelés: 90 kapszula


Javasolt használat: 
 Naponta háromszor 1 kapszula étkezés előtt, bő vízzel.


Összetevők:E464/E407/E508, maltodextrin, pankreatin, papain, bromelain, kálium-klorid, csomósodást gátló anyagok: E470b/E551, víz.

3 kapszula
Pankreatin 8X
- Lipáz 13.500 Ph.Eur.Units

- Amiláz 

- Proteá

800 mg
13.500 Ph.Eur.Units
13.500 PhEur.Units
900 Ph.Eur.Units
Papain (100 TU/mg) 300 mg
Bromelain (1200 GDU/g) 300 mg
Klorid (*15%)
120 m
*Tápanyag referenciaértékek

  

Adatok
Cikkszám
T-QNT-QNT1322
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!