Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

SPORTKONYHA

Amikor kihűlt az intim kapcsolatod a mirelit pizzával - SZÉNHIDRÁTMENTES Szuper Étrend

2020.04.29 12:33


A nadrágod öve már nem bírja? Szomorúan gondolsz a mikróban sercegő pizzára? Reggelente kezd gyanússá válni rituáléd a teljes kiőrlésű toasttal? Fáradékony vagy? Nehezen megy a koncentrálás? Fájnak az ízületeid annak ellenére, hogy mozogsz és próbálsz egészségesen étkezni? Nem megy le a súlyfelesleg? Ha ezek a tünetek ismerősek, akkor itt az idő, hogy átgondold a kapcsolatodat elsősorban a búzával.

A búza egy rendkívül kedvelt étel, de ez a látszólag ártalmatlan és különböző formában fogyasztott gabona több egészségügyi probléma forrása lehet azoknál is, akik nem szenvednek akkut allergiában vagy például gluténérzékenységben.

Segítünk, hogy szakítani tudj a búzával, de ne maradj le semmiről!

2019-es felmérések szerint 30 év alatt megtriplázódott a súlyfelesleggel rendelkezők száma. A WHO eredményei alapján több mint 1,9 milliárd túlsúlyos vagy elhízott felnőtt ember él a világon. Átlagosan napi 500 kcal-val több az energiabevitel, mint 40 éve. Hazánkban a felnőtt lakosság körében feltűnően nagy az elhízás mértéke, az egész világot tekintve a negyedik helyen állunk.

A speciális helyzetre való tekintettel az eladási mutatókat figyelembe véve minden eddigieknél több fehér búzából készült finomlisztet, fehér kristálycukrot, száraztésztát és fehér rizst halmoztunk fel. Mivel az ország legalább kétharmada már jó ideje otthonról dolgozik (Home Office), kiesik mozgás szempontjából a napi munkába járás, az irodán belüli mozgás, az ebédszünetre való kimozdulás az irodából és a hazajutás. Bezárták a konditermeket és sportközpontokat is. A napi mozgás sokaknak a lakásra és környékére korlátozódott. Ha nincs elég időnk vagy helyünk a mozgásra, a felgyorsult világban és a jelenlegi helyzetben étrendünkkel merőben megváltoztathatjuk egészségünk állapotát és energiaszintünket.

Mi megoldást nyújtunk nektek és összeállítottunk három olyan étrend javaslatot, melyek hozzájárulnak az egészséges étkezésedhez és fogyasztásukkal gyorsan hozzájuthatsz a napi energiaszükségletedhez. Nem utolsó sorban nagyon hamar elkészíthetők, ezért könnyen integrálhatod a mindennapjaidba. Javasoljuk az étrendek kiegészítését szezonális zöldségekkel és gyümölcsökkel.

Első étrendünk egy egész hétre szól, válaszd ki az ízlésednek megfelelő kombinációkat. Így hamar hatékony és egészséges ételekhez jutsz, máris megreformálva életstílusodat.


Megveszem MOST! KLIKK