Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

SPORTKONYHA

Bajnokok Reggelije - High Protein Muesli with fruits

Sport8
2020.04.29 09:54


Fogjátok fel végre,
szénhidrát igen is kell egy jól működő, egészséges szervezetnek! Kell a testnek, kell a szellemnek! Kell fiatalnak és öregnek! Kell, kell, kell.


Na persze, nem mindegy, hogy kinek, mennyi és mikor. Főleg az, hogy milyen. Az elhízott, beteges létetek legfőbb oka nem a szénhidrát jelenléte a táplálkozásban, hanem elsősorban a mozgáshiány. A lustaság, tunyaság, a lenyomorított, inaktivitásra kárhoztatott fizikum. Mert, ha nem mozogsz, akkor nincs energia felhasználás. Ha nincs energia felhasználás, akkor felesleg keletkezik. Háj, zsír, pocak, egyebek. Lehetne még beszélni itt a szénhidrátok típusairól. Melyik a jó, melyik a rossz. De most ebbe ne menjünk bele. Ha mozogsz, ha sportolsz, akkor a megfelelő minőségű szénhidrát nem csak, hogy megengedhető, de elengedhetetlen.

Itt van például a reggeli privilégiuma. Az egyik legfontosabb szabály a tudatos és egészséges étkezésben: a REGGELI. Persze, már hallom is a „reggel nekem nincs étvágyam, nincs időm”szöveget. Aztán kávé, cigi, feles. Éhgyomorra. Még mindig itt tartunk.

Figyelj! Reggelizni kell! Nincs kifogás. Kevés az idő, mindig csak rohanás? Keverj össze FORPRO HIGH PROTEIN MUESLI-t joghurttal vagy tejcivel vagy gyümölcslével. Még akkor is megkívánod, ha rendszerint nem nagyon van étvágyad ébredés után. A FORPRO HIGH PROTEIN MUESLI sokkal teljesebb, mint a többi müzli, hiszen kiváló extra proteinnel van felturbózva. Tele aminosavakkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal. Mi kell több egy igazi reggeli beinduláshoz?

Kezd energikusan a napot! Nem állíthat meg semmi! Gyerünk!

Megveszem MOST!