Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

BH Fitness i.Concept 2013 fitneszgép családja

Bemutatásra került Magyarországon is a BH Fitness legújabb innováció az otthoni fitness világában.  Fő újdonsága az i.Concept, amely lehetővé teszi, hogy iOS és Android készülékekket dokkolhassunk fitneszgépeken, így integrálhatjuk az edzést és a szórakozást.

BH FITNESS azzal az ambiciózus céllal kezdte meg a 2013-as évet, hogy a világon első vállalatként bemutassa legújabb innovációját, amelyhez hasonló nem volt még a fitness piacán. Üdvözöljük a 100%-os motivációs fitness világában. A BH Fitness i.Concept technológia lett az első, amely megoldotta az iPad és iPhone és egyéb Androidos készülékek integrálását.

BH Fitness gépek i.Concept technológiája lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az iPad vagy iPhone vagy Androidos készülékét csatlakoztassa a fitneszgéphez, mint egy monitor. Az Apple és Androidos készüléknek 2 funkciója van. Egyrészt, ez lesz a konzol, amelyre az új edzésprogramok telepítésre kerülnek és amelyeket gyakran frissíthet új verziókkal. Nem kell több a "klasszikus" előre megadott megunható programokat (dőlésszög, ellenállás, stb.) használni, hanem legendás eseményeket (L'Alpe d'Huez, New York City Marathon, stb), vagy saját útvonalat használva élvezheti változatosan az edzés előnyeit.

BH Fitness i.Concept tecnológiaMásrészt, a fitness program futhat a "háttérben" módban. Más szóval, a felhasználó beállítja az edzésprogram paramétereit, és elkezdi az edzést. Ezen a ponton, a menü gombot megnyomva egyidejűleg hozzáférhet a többi Apple alkalmazáshoz, mint az online böngészés, TV vagy video nézés, e-mail olvasás, új alkalmazások letöltése, telefonálás, stb, így a felhasználó egyszerre több funkciót élvezhet készülékén Eközben az edzőprogram a háttérben fut, megtartva az eredetileg kitűzött intenzitási szintet az aktuális edzés mentésével együtt. A felhasználó bármikor visszatérhet a programba, ellenőrizheti, állíthatja az edzés paramétereit.

Mi a BH Fitness i.Concept?

Az i.Concept a BH FITNESS által kifejlesztett új koncepció: 100%-ban interaktív, 100%-ban motiváló, és 100%-ban egészséges. A BH Fitness i.Concept tervezésének köszönhetően az aktuális fitneszgépben ötvöződik a multimédiás szórakozás és az egészséges mozgás.

Egyrészről élvezheti az Apple (iPhone vagy iPad) vagy Android alkalmazások által kínált multimédiás és internetes lehetőségeket, miközben otthona kényelmében tréningezhet. Ezenkívül bármikor frissítheti a meglévő edzésprogramokat vagy akár új programokat is tölthet le.


Hogyan léphetek be az i.Concept világába?

Mindössze a következőkre lesz szüksége: egy BH FITNESS edzőgép, mely az i.Concept technológiára épült, az edzőgéphez csatlakoztatott iPhone vagy iPad készülék és egy speciális weboldal, mely tartalmazza a letölthető Apple alkalmazásokat.Milyen készülékek kompatibilisek az i.Concept rendszerrel?
Az i.Concept technológiás edzőgépek az iPhone és iPad vagy Androidos készülékekkel kompatibilisek. Látogassa meg weboldalunkon a letöltési oldalt hogy ellenőrizhesse a kompatibilitást!

BH Fitness i.Concept könnyen használható?
Igen, a beállítás és a kiválasztás könnyű és intuitív, mint bármely más alkalmazást az iPod touch, iPhone,iPad vagy  Androidos készülékeken.

Miért teljesen innovatív az edzés a BH FITNESS iConcept edzőgépeken?
Mert kibővítheti az edzésprogramjait új programokkal és a konzolba új játékok is kerülhetnek, ha azok már az Apple speciális weboldaláról letölthetőek. Az edzőgép konzoljába edzésprogramok vannak beépítve, (rendszerint 6 és 12 között) de rendszeresen lehet bővíteni őket új kihívásokkal. Játékokkal és/vagy programokkal lehet a felhasználóknak egymás ellen versenyezni, az edzés intenzitása lesz a meghatározó a verseny során.

Ezenkívül lehetőség van a készülékeket on-line és offline módokban is használni.

Milyen edzéseket lehet végezni az i.Concept technológiás edzőgépekkel?
A BH FITNESS iConcept technológiás edzőgépen minden olyan cardio gyakorlat elvégezhető, amelyet egy hagyományos edzőkerékpárral, elliptikus edzőgéppel vagy futópaddal képes lenne elvégezni, legyen Ön teljesen kezdő sportoló vagy éppen profi atléta.

Hogyan lehet letölteni új alkalmazást?
Amikor első alkalommal bejelentkezik a készülék, egy menü jelenik meg, jelezve, hogy nem talált kompatibilis programot és közvetlenül felszólítja a felhasználót, hogy töltsön le megfelelő aplikációt Store oldalról.

Majd a jövőben, a Store is küld egy e-mailt a felhasználó számára, amiben értesíti az új frissítésekről. A felhasználónak ezután nem kell kapcsolódni az App Store-hoz, hogy új frissítéseket keressen.
 
Van olyan lista, mely a kompatibilis edzésprogramokat tartalmazza a BH FITNESS iConcept edzőgéppel?

A következő weboldalon találja meg a kompatibilitást: download section. Talál ott még olyan programokat is, amelyek teljesen kompatibilisek. Az Apple weboldalán bővebb információkat találhat ezekről is.

Köszönjük a BH Fitness Magyarország válaszait. Az új tecnológiával kapcsolatos további információkat a BH Fitness i.Concept magyar weboldalán találhatnak:http://www.iconceptbybhfitness.com/hu

Válassza Legújabb i.Concept futópadunkat:

BH Fitness i.F2W futópad BH Fitness i.F2W futópad

2013-as futópad modell! A BH Fitness legnépszerübb F2 futópad modelljének tuningolt változata, szélesebb futófelülettel és a legújabb i.Concept technológiával. A futópad Apple és Android alkalmazásokkal kompatibilis. 

Bővebben...
BH Fitness i.F2W futópad BH Fitness i.F4W futópad

2013-as futópad modell! A BH Fitness F4 futópad modelljének tuningolt változata, a legújabb i.Concept technológiával. A futópad Apple és Android alkalmazásokkal kompatibilis. Érkezési idő: június!   

Bővebben...
BH Fitness i.brazil BH Fitness i.Brazil Plus

iPhone,iPad,iPod kompatibilitás! Ahol az egészség és a szórakozás eggyé válik! 2013-as model! 46 cm lépéshossz a különösen hatékony intenzív edzéshez. 

Bővebben...
BH Fitness i.Khronos elliptika BH Fitness i.Khronos Sport

2013-as model!Letölthető, interaktív tréningek. iPhone,iPoad,iPad kompatibilitás! Ahol az egészség és a szórakozás eggyé válik!Extra hosszú 51 cm lépéshossz és minimális távolság a pedálok között.

Bővebben...
BH Fitness i.Carbon Bike BH Fitness i.Carbon Bike

2013-as futópad modell! A BH Fitness legnépszerübb F2 futópad modelljének tuningolt változata, szélesebb futófelülettel és a legújabb i.Concept technológiával. A futópad Apple és Android alkalmazásokkal kompatibilis. 

Bővebben...