Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Bio-Zentrale BIO Citromlé 100%, 250 ml
Bio-Zentrale BIO Citromlé 100%, 250 ml
990 Ft

Bio-Zentrale BIO Citromlé 100%, 250 ml

Organikus, glutén- és laktózmentes kulináris svájci bicska, magas C-vitamin tartalommal!

Gyártó
BIO-Zentrale
Raktáron   (171 db)
990 Ft
Részletek

BIO-ZENTRALE NATURPRODUKTE GMBH

1976-os alapítása óta a Bio-Zentrale Naturprodukte GmbH Németország egyik vezető bioélelmiszer-vállalata.


A biozentrale – Kraft der Natur és BioKids – mintegy 200 termékével a Wittibreut-Ulbering (Bajorország) biotermékek teljes skáláját kínáló kiskereskedője olyan biogazdálkodást képvisel, amely a lehető legkevésbé zavarja a természetet, és tartalmasan egyesíti a természet legjavát. út. A termékek minőségével szemben támasztott magas követelmények és a fogyasztói igények teljes körű kielégítése a Bio-Zentrale-t a fenntartható élelmiszerek úttörőjévé teszik.


Odafigyelünk a minőségre, mert fontos számunkra az élvezet és a jó étel. Hiszünk a természet erejében. Ezért kombináljuk a természetből származó jó összetevőket, hogy hasznos termékeket hozzunk létre.


A természethez és az emberekhez való hozzáállásunk nem dogmatikus. De ahol csak lehetséges, gondoskodunk arról, hogy tisztelettel és odafigyeléssel bánjunk a természettel. Bízunk a beszállítóinkkal és vásárlóinkkal való hosszú távú és korrekt együttműködésben is. Az emberekkel, állatokkal és a környezettel való tiszteletteljes bánásmód számunkra magától értetődő.


Termékeink tele vannak eredeti ízekkel. Tudunk a természet különleges képességeiről. Nemcsak alapanyagaink gondos termesztése fontos számunkra, hanem a gondos feldolgozás is. Sok éves tapasztalatunk alapján ismerjük a jó összetevők előnyeit, és kombináljuk őket, hogy hasznos termékeket hozzunk létre. Minden nap tanulunk valami újat a természettől, új termékkoncepciókat dolgozunk ki, és fejlesztjük a meglévőket, amelyek eredeti tápanyagokban gazdagok.


Termékeink a természet egyesített erejét képviselik egy biomárkában. Mindig azt az elképzelésünket követjük, hogy az ember és a természet erőt adjon egymásnak. Küldetésünk a fenntartható, természetes mezőgazdaság legjavának ötvözése értelmes élelmiszerekben.


ÉSSZERŰ ÉLELMISZEREK LÉTREHOZÁSA ÉRDEKÉBENSOK ÉVES TAPASZTALATUNKNAK KÖSZÖNHETŐEN A FENNTARTHATÓ, ÖKOLÓGIAI GAZDÁLKODÁS LEGJAVÁT KOMBINÁLJUK ÉSSZERŰ ÉLELMISZEREK LÉTREHOZÁSA ÉRDEKÉBEN.


 Mi a különleges a Bio-Zentrale Citromlében? A természetes Bio-Zentrale citromlét kizárólag érett, gondosan válogatott citromokból nyerik, hogy a legfinomabb legyen mindenki számára. Használható teákhoz, sütéshez, házi limonádékhoz, egzotikus citrusos illatú koktélokhoz, nyári salátaöntetekhez vagy az ázsiai konyha receptjeihez. Citromlevünk nemcsak C-vitamin forrásként szolgál, hanem igazi kulináris élmény nyújt! Próbáld ki Te is!A bio citromlé előnyei között számos fontos egészségügyi előnyt lehet megemlíteni:

  1. Magas C-vitamin tartalom: A citromlé kiváló C-vitamin forrás, ami fontos antioxidáns a szervezet számára. Az antioxidánsok segíthetnek megvédeni a sejteket a káros oxidatív stressztől, és támogathatják az immunrendszer egészséges működését.


  2. Emésztést támogató hatások: A citromlének hagyományosan emésztést elősegítő hatásai vannak. A citromlében lévő citromsav segíthet a gyomorsav termelésében és az emésztés folyamatában. Ezért néha étkezések után fogyasztják az emésztés megkönnyítésére.


  3. Vas felszívódásának javítása: A C-vitamin hozzájárul a vas felszívódásához. Ezért például egy vasban gazdag étel elfogyasztása során a citromlé hozzáadása segíthet növelni a vas felszívódását a szervezetben.


  4. Alkáli hatás: Bár a citromsav savas ízű, a citromlé fogyasztása után az anyagcsere folyamata során a citromsav alkáli hatású anyagokká alakul. Ezért a citromlé hosszú távú fogyasztása hozzájárulhat a test pH-egyensúlyának fenntartásához.


  5. Hidratáló hatás: A citromlé hozzáadása vízhez segíthet ízesítésében, ami segíthet a hidratációban, különösen akkor, ha valaki nem szereti a sima vizet, és ízesített italokat részesít előnyben.


     

Adatok
Cikkszám
4005009103697
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!