Kérdésed van? Segítünk! +36-1/877-4841

SPORTKONYHA

Déli Harangszó - High Protein Soup

2020.04.30 18:41


Mintha valami hitvány, lenézett trutymó lenne mamika eddigi főztjének csúcsa (főleg a vasárnapi), ami teljesen felesleges, csak a helyet tölti ki, de semmi, semmi értelme nincs. És mellesleg, ezzel kezdődött a teljes aszociális viselkedés testépítő körökben, akkor kerültünk végleg a perifériára… Szóval, a leves egyáltalán nem szerepelt sem a fitness magazinok bálványainak étrendjében, sem a sztáredzők által ajánlott diétás programokban. Ennek legfőbb oka, talán az lehetett, hogy főleg amerikai szakirodalom alapján megszerzett tudásunkban, Óperenciás-tengeren túli szokásokat vettünk fel.

Eszünkbe sem jutott, hogy egy ilyen kiváló, előétel kategóriába degradált folyékony manna is kiváló lehetőség az ideális táplálkozás megvalósítására. Itt az idő, hogy változtassunk ezen!

Ha itt, a világon, a Kárpát-medence ölelésében, a déli harangszó pavlovi reflexként indítja be az aranyló leves utáni nyálcsorgást, ne fogd magad vissza! Mert, ez a leves nem káros és nem rossz! Sőt, abszolút alkalmas a céljaid diétájához! És persze, nem csak délben fogyasztható! Akár lefekvés előtti időszakban is kiváló fehérjeforrás. Minden veszély nélkül, hiszen rendkívül alacsony a szénhidrát és zsírtartalma. Ja, és nem mellékes, hogy percek alatt, rendkívül egyszerűen elkészíthető.

A FORPRO HIGH PROTEIN SOUP tökéletes, ízletes megoldás, még a diéta legszigorúbb időszakában is.


Megveszem MOST! KLIKK