Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

SPORTKONYHA

Esszenciális lét - Regener Amino Complex

Sport8
2020.04.29 11:31


Ebben a galaxisban ez kevés. Soha, de soha nem leszel képes fejlődést felmutatni, ha nem fogod fel a fehérjék fontosságát. Ha semmit nem tudsz azok alkotóelemeiről: az aminosavakról. Az élő szervezet építőköveinek ismeretei, nemhogy a test építéséhez, funkcióinak fokozásához, de a hétköznapi élet normális működéséhez, a regenerációhoz is nélkülözhetetlenek.

Mit gondolsz, miért olyan olcsó minden manapság körülötted? Nem vágod? Megmondom én! Mert a profit akkor a legnagyobb, ha kihagyják az áruból a lényeget. Itt és most pedig az értékes fehérje a fontos. Az esszencia. Nem véletlenül hívják az aminosavak legfontosabbjait esszenciális aminosavaknak. A szervezetünk nem képes előállítani. Ezért nekünk, főleg neked, egyedül neked kell bejuttatni a szervezetedbe. És a mai, normálnak mondott táplálkozás során, koránt sem olyan egyszerű ez. Nem lehetünk biztosak abban, hogy az összes aminosav a megfelelő mennyiségben és arányban áll rendelkezésünkre a teljes regenerációhoz. Főleg nem abban, hogy a különösen fontos BCAA és Glutamin adagokat megkapja a testünk. Pedig a nyolcszoros Mr. Olympia Lee Haney is megmondta, hogy ha valami, akkor a kötött láncú aminosavak nagyon fontosak! És ugyebár, ha képtelenek vagyunk biztosítani testünk számára a szükséges aminosavakat, akkor bizony hiába minden. A kemény munka, az erőfeszítés, siker, pénz, csillogás. Mert a hiányállapot miatt a várva várt fejlődés elmarad. Sőt, rosszabb esetben, a nagy akarásnak kannibál katabolizmus lesz a vége. Leépülés.

Ezért aztán, ne bízd a fejlődésed a véletlenre! Biztosítsd testednek a legmegfelelőbb anyagokat a Forpro Regener Amino Complex 500 g hathatós segítségével.

Ez a legegyszerűbb és legbiztosabb megoldás.


Megveszem MOST!

ForPro Regener Amino Complex 500g