Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

A gyors anyagcsere titka

Amikor gyors anyagcseréről beszélünk, egy arányos testű, felesleges zsírpárnáktól mentes személynek kellene megjelenni lelki szemeink előtt. A mi esetünkben ez annyit jelent, hogy az említett személy egyaránt képes kalóriákat égetni, történjen ez edzés közben, vagy éppen pihenőidőben! Ha az Ön anyagcsere folyamata lassú, akkor kevesebb kalóriát képes általában elégetni, a zsírégető tréningje is eleve csak kevésbé lehet hatékony. Ilyen esetben az tapasztalható, hogy fogyasszon az egyén akárcsak minimális mennyiségű kalóriát, mégse tapasztalható pozitív változás! A cél egyszerű: fel kell gyorsítani az anyagcserét és azt azon a szinten tartani. Ez a fejezet ebben segíti Önt.

Az általunk ismertetett programok mind erre törekednek, a táplálkozás területén a háromórás időközönként történő táplálék fogyasztás. Ez az anyagcsere felgyorsításának  a legjobb és legegyszerűbb módja. Akik korábban nem követték ezt a stratégiát, bizonyára meg fognak lepődni azon, hogy a titok mindössze ebből állt!

12-16 hét rendszeres és szakszerű táplálkozás után pozitív változásokat fog tapasztalni a testsúlycsökkenés terén. Valóságos égetőkemencéje lesz majd a bevitt táplálékoknak, beleértve az egyes alkalmakkor fogyasztott silány élelmeket is! Ide kapcsolható egy másik nagyon fontos dolog is: az izomtömeg megtartás és építés kérdése is. A háromórás rendszerességgel fogyasztott napi 5-6 táplálkozás segít megőrizni és tovább építeni az izomzatot. Mint ahogy ezt már korábban is említettük, a nagyobb izomtömeg megléte gyorsítja az anyagcserét. Így aztán a rendszeres és helyes táplálkozás beindít egy kettős folyamatot, melyek kölcsönösen erősítik egymás hatását.


Nutrend anyagcsere fokozókAnyagcsere fokozó termékek:

Nutrend Neocarnitargin Ginzenggel
Stimuláció, harmonizáció és revitalizáció. Állóképességi sportokhoz teljesítmény javítására, izom- és neuromuszkuláris aktivitás növelésére, fogyókúra támogatására, keringési problémák és stressz csökkentésére.  

Bővebben...