Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Játékszabályzat

JÁTÉKSZABÁLYZAT


Nyeremények:
• 500 Ft kedvezmény
• 5 % kedvezmény
• 10 % kedvezmény
• 15 % kedvezmény
• 20 % kedvezmény

JÁTÉK MENTE, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK:
A játékot a Forpro.hu oldal és a Sport8 Hungary Kft. szervezi.

1) A Játék elnevezése, Kiírója:
A játék elnevezése: „Válassz ajándékot" (a továbbiakban: „Játék”). A Játék kiírója: a Sport8 Hungary Kft. A játékban a regisztrált játékosok által kiválasztással megnyerhető azonnali nyeremények formájában nyílik esély a nyerésre.

2) A Játékban résztvevő és abból kizárt személyek:
A Játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött, természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik. 18 éven aluliak számára szülői beleegyezés szükséges a játékban való részvételhez. A Játékon nem vehet részt:
a Sport8 Hungary Kft. dolgozói, a Promóció Szervezői és közreműködői és az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 paragrafusában meghatározott hozzátartozói;

3) A Promóció 2020.06.23. 17.00 órától érvényes.
A Játék időtartamát megelőzően Játékok nem vesznek részt a Játékban. A Játék beküldésének ideje a Kiíró szerverére történő beérkezés percpontosságú időpontja.

4) A Játék menete:
A Játékban az alábbi módon lehet részt venni: A Promócióban való részvételhez a résztvevőnek a forpro.hu oldalán felugró ablakban - külön ezen célból használt alkalmazáson - közzétett 5 db ajándékcsomag kép közül egyet ki kell választani az alkalmazás által kért személyes adatokat meg kell adnia. A játékban megnyerhető azonnali nyeremények formájában nyílik esély a nyerésre. A játék a résztvevők számára ingyenes. A játékosok vállalják, hogy érvényes és rendszeresen olvasott email címet adnak meg a játék során, mellyel feliratkoznak hírlevelünkre! A nyereményeket a Sport8.hu biztosítja kuponkód formájában, amely a sport8.hu webáruházban történő Forpro márkájú termékek vásárlás esetén használható fel. A játékból a Sport8.hu kizárja a nem Forpro márkájú termékeket, melyekre a nyeremény kupon nem felhasználható! A kuponkódot a játékos a játék végén kapja meg a kód felugró ablakban a fog megjelenni, annak érvényességi idejével. Ezt a kódot a későbbiekben a játékos már nem kapja meg írásos formában, így a játékos felelőssége, hogy a kuponkódot felírja vagy valamilyen formában elmentse. A Sport8.hu vagy a Forpro.hu a kupon lejárta előtt sem küld a játékos számára emlékeztetőt. A játékban való részvételhez egy e-mail cím megadása szükséges. Az e-mail cím megadásával egyidejűleg a játékos hozzájárul, hogy a Forpro.hu oldal marketing tartalmú e-maileket küldjön a számára. A játékos ezekről az e-mailekről a későbbiekben minden további feltétel nélkül leiratkozhat. A játékkal egyidejűleg a játékos elfogadja a Forpro.hu oldal adatvédelmi tájékoztatóját is. A Sport8.hu webáruházunkban a fizetési folyamat során csak egy kuponkód érvényesíthető.

5) Adatkezelés: A Játékos a Játékban való részvétellel automatikusan elfogadja jelen részvételi és adatkezelési szabályzatot és feltétel nélküli, kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy nevét, email címét, a Játék lebonyolítása céljából a GDPR (az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679. számú Általános Adatvédelmi Rendelete), valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény illetve az egyéb adatvédelemmel kapcsolatos hatályos ágazati jogszabályi rendelkezéseinek megfelelően kezeljék; feltétel nélkül a fenti jogszabályokban foglalt jogairól szóló tájékoztatás megismerését és tudomásul vételét követően beleegyezik abba, hogy adatait a Kiíró jelen Játék lebonyolítása során felhasználja; a Játékos tudomásul vette azon tájékoztatást is, hogy a fenti hozzájárulásait (a jogszabályban foglalt feltételekkel) visszavonhatja.


Budapest 2020.06.23