Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

SPORTKONYHA

Mágikus csirkemell - Chicken Breast Fillet

Sport8
2020.04.20 18:29

nem is akarom én annyira kínozni magam, persze másnak könnyebb, egyedül képtelen vagyok rá, értsd meg nekem ilyen a genetikám, mit szólnak majd az emberek, múltkor is a kollégám azt mondta, hogy...

Na, állj már le ezzel a gyenge szöveggel! Mert a dolog innentől kezdve nagyon egyszerű lesz.

Látod, itt ez a csirkemell! Nem kell magyarázni a szó mágikus jelentését, hiszen az edzőtermekben a leggyakrabban elhangzó kifejezés. Szóval itt van ez az ízletes, főtt csirkemell ebben a kis konzervdobozban. Ne ijedj meg, nem tartósítószeres méreg. Nem homok ízű moslék, száraz fájdalom. 29 g színtiszta fehérje. Zsírtartalma, szénhidráttartalma csaknem zéró. És semmilyen elkészítést nem igényel. Hűtőtáskát sem kell magad után vonszolnod.

Bármikor, bárhol pillanatok alatt beburkolhatod, hogy elkerüld a beláthatatlan következményekkel járó atrófiát. Csak az ujjacskáddal nyisd ki a dobozt és kanalazd ki, szippantsd be, kend rá, vagy keverd bele. Hidd el, nagyon egyszerű.

Kiváló megoldás neked. És a többieknek. Nehogy megint elkezdjétek, hogy miért nem. Ez a csirkemell megold mindent. Teljesen gluténmentes, a diéta bármely szakaszában fogyasztható. ...és finom, nagyon finom.

Mindig legyen nálad, mert mindig nálad lehet.

Megveszem MOST!

Forpro Chicken Breast Fillet