Kérdésed van? Segítünk! +36-1/877-4841

SPORTKONYHA

Minden lehetséges - Near Zero Calorie Sauce

2020.05.19 11:26


Hogy milyen típusú kepesztésbe fognak bele, az majdnem mindegy. Mert nagyrészüknek mindig ugyanabba törik bele a bicskája, mielőtt lefaragna magáról jelentősebb felesleget. Minden vesztes ugyanazon bukik el. Fordul vissza az áttörést jelentő pillanatban. Nullázza le magát. Futamodik meg a siker kapujában. Marad a komfortzóna ól meleg zónájában.

És a bukás oka mindig, kivétel nélkül a diéta. Mert az edzés, a mozgás, még csak-csak megy. Heti párszor, pár óra. De a mindennapos, szigorú, pontosan előírt, kiporciózott, a „normál” étkekhez képest színtelen, szagtalan, íztelen diéta, hosszútávon tarthatatlan. És mikor adják fel a legtöbben? Pont a nagy átalakulás előtti pillanatokban. Mikor már karnyújtásnyira van a siker. Amikor már-már eljutnánk abba a fázisba, hogy még a kollégák és kolléganők sem hagyhatják figyelmen kívül az átalakulást. Ez általában 2-3 hónap után szokott bekövetkezni. Ha túljutnánk ezen a holtponton, akkor jó eséllyel bekerülhetnének a sikeres alakformálók táborába. Ez azonban mégis csak keveseknek sikerül. Mindig a diéta a bebukása a kudarc oka. Van, aki szépen lassan, csipegetve észrevétlenül somfordál vissza a „jóba”. Van, aki egyszerre roppan össze és fal fel mindent, ami a keze ügyébe kerül. A végeredmény ugyanaz: eltékozolt idő, pénz, energia. Demoralizáló kudarc. Aztán kétségbeesett útkeresés. fogadjuk el magunkat olyannak, amilyenek vagyunk… Buddha mosoly, Buddha testtel. Ha így van meg a testi-lelki egészség, akkor semmi baj. Minden rendben. Holnapra már minden oké. Ha mégsem, akkor mi legyen?

Megmondom most! Kezdjük újra! Kicsit másképp. Kicsit jobban. Fokozatosan. Lassan. Lépésről, lépésre. Kerüljük a szélsőségeket! Ne akarjunk mindenről egyszerre lemondani. Tervezzünk hosszú távra! Miért nem lehet úgy tervezni egy alakformáló programot, mint egy iskolai képzést? Ha szellemi képességek alakítására éveket adsz magadnak, testi valódra miért nem szánsz annyit?

A titok kulcsa, hogy nem kell megvonni mindent magadtól. Az ízeket főleg. Tökéletes alternatívák vannak a finom diétás ételek sportkonyhájában. Fedezd fel ezeket! Tanulmányozd, és főleg, próbáld ki! Csak a legjobb minőségű termékeket válaszd! Ne büntesd magad többé gumi csirkemellekkel, atomszáraz cipőtalp sültekkel, hogy aztán elbukj egy parizeres zsemlén.

Húsokhoz használj Near Zero Calorie Sauce vagy szirup finomságokat, amiben nincs cukor és nincs zsír. És természetesen szója és glutén mentes. Bolognai, francia majonéz, fokhagymás és egyéb ízekben.
Hát nem ínycsiklandó! Céljaidnak simán megfelel.
És akkor végre sikerülni fog. Neked is.

Megveszem MOST!

NEAR ZERO CALORIE SAUCE