Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

SPORTKONYHA

Mindennapi kenyerünk - Protein Bread

2020.05.04 17:32


Akkor még nem létezett ez a glutén mizéria
, más alapokon nyugodott a fitness és a testépítés. Szóval kenyeret, azt ne. Az első, amit az alakformáló-fogyókúra bűvkörben be kell tiltani, az a kenyér. Mindennek a kenyér az oka! Mérgezés, elhízás, puffadás satöbbi. Helyette abonett, pufi rizs. Rágcsálás. Na, ja, nem nagy élmény. De, bizony a tökéletes formákért, sőt a legkisebb eredményért is meg kell küzdeni. És ez súlyos lemondással jár. Kenyér, az illatos, a friss, a puha NINCS. Nuku.

Legalábbis, ez volt. Eddig. De, ahogy az szokott lenni, folyton változó világunkban, ahol az egykor teljesen lehetetlennek tűnő rekordokat is megjavítják, most erre is készült megoldás. És nem olyan, mint a szójapörkölt…

A FORPRO PROTEIN KENYÉR ehető, ízletes. Nem gyenge imitáció. Összetétele alapján ideális. Alakbarát megoldás diétázóknak. Pompás csemege, alacsony zsír és szénhidrát tartalommal. Nem kevesebb, mint 71%-kal kisebb a szénhidrát tartalma, mint a normál kenyérnek. Mindegyik szelet 11 g proteint tartalmaz. Gusztusosan vékonyra szelve, akár répás, diós ízesítéssel. És, ami a lényeg: a nap minden szakaszában fogyasztható! Nem csak reggelire.

Tiétek újra, a mindennapi kenyerünk. És bűntelenül áldozhattok. 

Megveszem MOST!

Forpro Protein Bread