Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Multivitaminok, ásványi anyagok

Multivitaminok, ásványi anyagok

Sport8
2018.04.03 16:35


Természetesen
nem hanyagolható el a kreatin és a tejsavó fehérje sem!) Bár a mennyiség elenyésző az elfogyasztott fehérjékkel, szénhidrátokkal, zsírokkal szemben, mégis nélkülözhetetlen szerepük van a szervezet normális működtetésében, kitűzött edzési cél elérése érdekében.


Ha ezen komponensek egyike is hiányzik, az anyagcsere folyamatok lassulnak, csökken vagy meg sem valósul a zsírégetés, az izomépítési képesség. Egy dolog biztosan igaz: vitaminok és ásványi anyagok nélkül lehetetlen kihozni magunkból a legjobbat, legyen bármi is az edzési cél! A jól megtervezett étrend eleve épít a vitaminokra és ásványi anyagokra, de a kitűzött cél elérése érdekében, valamint a minket körülvevő környezet szükségessé teszi, hogy ne csupán táplálékból vigyük be a szervezetbe ezeket a komponenseket. Ez sok esetben szinte lehetetlen, vagy nagyon drága eljárás lenne!
 
A multivitaminok és ásványok szervezetbe juttatása a reggelivel történjen meg (melynek maximum 45 perccel az ébredés után meg kell történni) és edzésnapokon közvetlenül a tréning után. Pihenőnapokon a reggelivel beszedett adagon túl vigyen be még egy ugyanilyen dózist a délutáni órákban! Soha nem szabad lebecsülni ezeknek a táplálék kiegészítő termékeknek a fontosságát!

Ajánljuk:

Olimp Vita-Min Multiple Sport 60 kapszulás
OLIMP Vita-Min Multiple Sport™ vitaminok, ásványi anyagok és gyógynövény kivonatok (Vita-Plex Sport®) tökéletes kombinációja sportolók számára erős fizikai igénybevétel esetén.  

Olimp VitaMin Multiple Sport - LINK