Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

SPORTKONYHA

MUSCLE MÁTRIX - Zero Carb Diet Protein Matrix

Sport8
2020.04.29 11:46


DE MELYIK LEGYEN AZ? Melyik proteint válaszd? Hiszen annyi, de annyi minden van a piacon manapság. És mindegyik azt ígéri, hogy attól, csakis attól leszel képes izmokra szert tenni. Gyors vagy lassú? Ízes vagy íztelen? Olcsó vagy drága? Tejsavó vagy tojás? Marha vagy kazein? Szója vagy borsó? Legyen benn szénhidrát, vagy ne? Ha van benn, akkor mennyi az ideális? Biztos, hogy csak annyi CH-t tartalmaz?
Millió kérdés, millió kétség. És ott állsz, mint Gombóc Artúr a csokoládék között, de te vakarod a fejed. Mi a megoldás? Mindenből egy kicsit?

Persze, az edzés is csak akkor sikerülhet igazán, ha kétségek nélkül tudod, hogy a legjobb fehérjét biztosítod az izmaidnak. Csak akkor bombázhatod szét őket a kőkemény tréningeken, ha utána tuti a teljes regeneráció.

Ne agyalj túl sokat! Nem érdemes túlgondolni. A ZERO CARB DIET PROTEIN MATRIX mindent tud, amire szükséged van. Hat különálló, lassú és gyors felszívódású fehérje kombinációja felesleges szénhidrát, kalória vagy zsír hozzáadása nélkül. Ultra prémium minőség, ami speciális „csepegtető” tulajdonsága révén folyamatosan ellátja lestrapált izmaidat a szükséges fehérjékkel és biztosan a legrövidebb út a fejlődéshez.
Ez a tökéletes mátrix.


Megveszem MOST!

ForPro Diet Protein Matrix 1800g