Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

SPORTKONYHA

Protein Próféta - American Protein Pancake

Sport8
2020.04.29 09:23


Mert csakis a diéta időszakában derül ki, hogy mennyi családtagnak, jó barátnak, kollégának van születésnapja. A többi vélt, vagy valós ünnepről nem is beszélve. Ezek többségét lehetetlen túlélni egyenes gerinccel. Ilyenkor végképp megbukik a mutatvány.

Na, de akkor teljesen antiszociálisnak kell lenned, hogy elérhesd a hőn áhított álom-alakot és formát? Össze kell veszned az egész világgal, amikor diétázol? Vagy nagyot legyintve fel kell adnod az egészet, mert szar a világ? És nincs mit tenni, mert úgyis lehúz ez a mocsár, benő a dudva, felfal a fertő?

Dehogyis! Egyszerűen csak arról van szó, hogy neked kell megváltoztatni a világot. Igen, ilyen egyszerű! Mond meg nekik, hogy téged ne sajnáljanak, mert sportolni és diétázni jó! Igen jó! És bíztasd őket! A hitetleneket. Hogy ne vegyen erőt rajtuk a gyengeség. Ne hagyják el magukat olyan könnyen, mert nekik is sikerülni fog! Mutass példát, járj elöl az úton! Kóstoltasd meg velük a Forpro amerikai palacsintáját, aminek a cukortartalma zéró és mégis istenien finom! Mutasd meg nekik, milyen az egészséges jóllakottság!

Kóstoltasd csak meg velük! És ők mindannyian hinni fognak neked. És követnek majd utadon.

Almás-fahéjas amerikai palacsinta (cukormentes)

Almás-fahéjas amerikai palacsinta (cukormentes)

Hozzávalók 2 személyre:

  • 100 g cukormentes Forpro American Pancake palacsintapor
  • 200 g reszelt alma, és pár szelet a díszítéshez
  • 1 ek. őrölt fahéj
  • 1-2 ek. olivaolaj
  • Forpro Zero Calorie Tahiti vaníliás vagy Double chocolate szirup

1. Keverjünk 100 g (4 adagolókanál) cukormentes Forpro palacsintaport 400-440 ml vízbe habverő vagy turmixgép segítségével. Ezután a megtisztított, lereszelt almát is belekeverjük. Az almát, ahogy lereszeltük, azonnal a palacsinta tésztába keverjük, nem csavarjuk ki. 10 percig pihentetjük.

2. A palacsintasütőt olivaolajjal kikenjük, felforrósítjuk, majd a jól felkevert tésztából, palacsintákat sütünk. Fontos, hogy az alma egyenletesen eloszoljon a tésztában. Süssük mindkét oldalt aranybarnára, majd szórjunk rá ízlés szerint fahéjat.

3. Tálaláshoz néhány palacsintát egymásra helyezünk, díszíthetjük a maradék alma szeletekkel, illetve feldobhatjuk más gyümölccsel is. Ha igazán meg szeretnénk bolondítani, nyakon önthetjük Forpro Zero Calorie Tahiti vaníliás vagy egyéb Forpro édes sziruppal.


Megveszem MOST!


ForPro American Protein Pancake 1100g +