Ajándék

AJÁNDÉKOK ÚJ LÁTOGATÓKNAK

Levásárolható ajándék új látogatóknak Extra kedvezmény új látogatóknak Extra kedvezmény táplálékkigészítőkre új látogatóknak Ingyenes hírlevél új látogatóknak Meglepetés ajándék új látogatóknak
INGYENES
INGYENES
INGYENES
INGYENES
INGYENES
START az egészséghez! Hogyan legyél egészségesebb? Hogyan duplázd meg kedvezményeid összegét? További kedvezmények! Fedezd fel! Mindenki szereti a meglepetéseket. Téged is vár egy!START az egészséghez!

Nincs több kifogás! Első lépés az egészségesebb, boldogabb élethez! Kezdd most: virtuális számla nyitás (regisztráció) - 100 Ft kezdőtőkével hozzájárulunk.

Hogyan legyél egészségesebb?

Kezdd el! Hogyan legyél egészségesebb úgy, hogy közben időt és pénzt takarítasz meg? Sportáruházunkban a legnagyobb Fitneszgép gyártók termékei szerepelnek. Minden márka egy helyen! Könnyen megtalálod álmaid fitnesz termékét vagy táplálékkiegészítőjét, ehhez különböző szűrők segítségét veheted igénybe (ár/gyártó) vagy kérésedre segítünk kiválasztani a Neked legjobban megfelelőt! Jó hírünk, hogy mostantól 5 %*-ig állandó kedvezményed van! Megéri betérni...

Hogyan duplázd meg kedvezményeid összegét?

Nincs más dolgod, mint kérni Nutrend Klub kedvezményes kártyánkat. A kedvezményes Klub kártya az összes táplálékkiegészítő márkára érvényes (Nutrend, QNT, Olimp, BSN, Optimum Nutrition, BioTech, Brutal Nutrition, ANS, Power Track, Pro Nutrition, Weider, Muscletech, Gaspari, QNT, Universal stb..), amihez extra 5 %-ot biztosítunk. A plussz 5 % extra kedvezmény csak táplálékkiegészítőkre érvényes!!!

Hogyan kapom meg a Nutrend kedvezményes kártyámat?

Regisztrációd után, küldj egy e-mailt az info@sport8.hu e-mail címre, hogy "kérem a kedvezményes kártyámat", és mi azonnal beállítjuk extra kedvezményed. Ne felejtsd el beírni, milyen e-mail címmel regisztráltál.

További kedvezmények! Fedezd fel!


Megoldás, hogy elsőként értesülj legfrisebb aktualitásainkról, érdekességekről a fitnesz világából. Biztos módja az egyedi megtakarításoknak, és sok esetben csak ITT értesülhetsz "villám akció" és egyéb belső hírlevélben kiküldött ajánlatainkról.

Mit kell tennem a legjobb árért?

Igényelj hírlevelet, hogy elsőként érjünk el Téged!

Mindenki szereti a meglepetéseket. Téged is vár egy!

 

TITOK, de megtudhatod :)

Irány az AJÁNDÉKOK


* 5% táplálékkiegészítőkre és sportórákra, 2,5% fitneszgépekre és fitneszkiegészítőre az állandó következő vásárlásnál levásárolható kedvezmény. A kedvezmény más kedvezménnyel, akcióval nem vonható össze.