Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

SPORTKONYHA

Simán, Finoman - High Protein Smoothie Drink

2020.05.19 10:00


TE a kiválasztott, legyél TE a Number One.

Szerinted van ilyen? Akinek minden bejön? Aki sosem csinál semmit és mindig tele van? Akire mindig süt a nap, de sosem ég el? Sosincs rossz kedve, sosem mérgelődik?

Dehogyis! Aki nem küzd, aki nem harcol, az nem képes értékelni azt, ami van. És nehogy azt gondold, hogy a te adottságaiddal sosem lehet győzni. Nem létezik totális determináció. Hány olyan bajnok van a Földön, akinek 1% esélyt sem adtak. A szorgalom, a kitartás, az elkötelezettség igenis legyőzi a puszta tehetséget. Több időbe telik, több energiát követel, nagyobb befektetést, mérhetetlenül sok áldozatot. Azért emelkedhetnek ki ők, mert mindenkinél sokkal jobban akarják. Sosem adják fel. Még akkor sem, ha éppen eltanácsolták volna őket a „szakemberek”. Akkor sem, ha már mindenki kiállt mögülük. Pedig hányszor kiszállhattak volna. Hányszor választhatták volna a könnyebbik utat. Visszasüppedni a szürke átlagba, vagy lecsúszni teljesen a mocsárba. Feladni mindent, amiről valaha álmodtak.

Neked hányszor mondják naponta, hogy ugyan már, mit akarsz te? Mégis, mit képzelsz? Mire jó ez, amit csinálsz? Hát azt hiszed, hogy különb lehetsz? Hányszor akart már lehúzni a hínár? És főleg azok keresztbe tenni neked, akik látszólag csak „jót” akarnak. Mert mi a jó? Hátradőlni, lustán sóvárogni a főnyereményre? Sanda pillantásokkal irigyelni a más sikerét? Állandóan beindítani a panaszáradatot, hogy neked mennyire, de mennyire nehéz?

Ugyan már! Hagyd ezt azoknak, akik mindig a hátsó sorokban maradnak. Neked tudnod kell, hogy az elégedettséghez, harmóniához, boldogsághoz csakis a kitartó küzdelem révén vezet út.
De hiszen tudod is. Per aspera ad astra. A sport, a következetesség, az edzőtermi fegyelem, a diéta kérlelhetetlen szigora már mind-mind megtanítottak erre. Te jó úton jársz. Ne hagyd, hogy eltérítsenek. Ne, hagyd, hogy semmit érő kontárok beleugassanak a dolgaidba. Nem bizonytalaníthatnak el. Mert te győztes leszel. Minden nap demonstrálod ezt. Minden áldott nap legyőzöd saját magadat. Ezért jár a megérdemelt jutalom. Szükséged is van rá. Élvezd!

Forpro High Protein Smoothie. Azoknak, akik megérdemlik a legkiválóbb, legfinomabb minőséget.


Megveszem MOST!

High Protein Smoothie drink