Kérdésed van? Segítünk! +36-1/877-4841

SPORTKONYHA

SNACK neked - High Protein Crisp Snack

2020.05.04 11:59


180 percenként
kell bevinned a tápanyagokat a szervezetedbe, biztosítva ezzel a céljaidnak megfelelő fehérje, szénhidrát, zsír mennyiséget, vitaminokat, ásványi anyagokat a megfelelő arányban. Hogy miért kell ennyiszer enned? Azért, mert ez a legmegfelelőbb módja annak, hogy tökéletesen felszívódjanak a tápanyagok és ne lassuljon le az anyagcsere, ne hintázzon a vércukorszint. Nem követhetsz el nagyobb hibát, minthogy kihagysz egy étkezést. Tudom, ilyenkor azt mondod, hogy nem akarsz te indulni a Mr. Olympián, de hidd el, hogy a legkisebb, valódi eredményhez is pontos, következetes, fegyelmezett munkára van szükség.

Munkát mondtam? Igen, ez valóban munka. De azért nem kell megijedni. Célok, tervezés, végrehajtás, eredmény. A sikerhez ez kell. Én megértem, hogy mindig valami közbejön és csúszik a program. Hogy nem egy akváriumban élsz, kiszámítható körülmények között. És biztosan vannak fontosabb dolgok is.

De pontosan azért mondom, mindig legyen nálad Forpro High Protein Crisp szelet. Hogy tudjál mihez nyúlni. És akkor biztosan nem marad ki étkezés. Ideális arányokban tartalmaz fehérjét és szénhidrátot. Edzés előtt és után egyaránt ajánlatos és megengedhető. És amiért kiemelkedik a protein szeletek kavalkádjából, hogy tele van vitaminokkal. Kiváló ízű, mert egy protein szeletnek mindig fenségesen finomnak kell lennie.

Dobd bele a táskádba, tegyél a zsebedbe, az íróasztalodon is legyen pár darab és a kocsidban is! Bármikor szükséged lehet rá.

Megveszem MOST!