Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

NordicTrack Commercial C2950 futópad
NordicTrack Commercial C2950 futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság
1 490 000 Ft

NordicTrack Commercial C2950 futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság

NordicTrack Commercial C2950 futópad
NordicTrack Commercial C2950 futópad
NordicTrack Commercial C2950 futópad
NordicTrack Commercial C2950 futópad
NordicTrack Commercial C2950 futópad
NordicTrack Commercial C2950 futópad

+ ajándék iFIT 1 éves tagság 53875.-Ft értékben!

21,5''-os nagyméretű érintőképernyős kijelzőjén figyelemmel kísérheti és élvezheti a beépített iFit Live technológia előnyeit.

Szállítási költség
14990 Ft
Gyártó
NordicTrack
Ajándék
iFit egy éves tagság (53875.-Ft)!
Felhasználás módja
Otthoni
Maximális sebesség
0-22 km/h
Jótálás
3 év általános
Teherbírás
135 kg
Motor teljesítmény
6.25 HP
Motor (maximális teljesítmény)
6,25 HP
Sebesség
0-22 km/h
Dőlésszög
-3 - 15 %
Futófelület
152 cm x 56 cm
1 490 000 Ft
Hitelkalkulátor
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

NordicTrack C2950 futópad

Maximálisan testreszabható!

+ ajándék iFIT 1 éves tagság 53875.-Ft értékben!

Az új NordicTrack Commercial 2950 modern tervezésű futópadja kisebb közületi használatra is alkalmas. Lenyűgöző, 21,5''-os HD nagyméretű érintőképernyős kijelzőjén figyelemmel kísérheti a és élvezheti a beépített iFit Live technológia előnyeit.

Interaktív edzés (iFit Live Built-In)

ifit edzés

Egyéni, virtuális edzések, a világ lejobb edzői vezetésével. Élvezze saját otthonában, saját tempójában az edzést.

Válogasson több mint 1000 edzésprogram közül vagy jelöljön ki egy útvonalat a világ bármely pontján. Versenyezzen másokkal a legjobb eredmény elérése érdekében.

Nincs szükség az edzőterembe menni - ezer igényes, különböző intenzitású stúdió edzés otthonra! Csatlakozzon az iFit felhasználókhoz a világ minden tájáról, merüljön bele az iFit Studio edzések izgalmába. Az interaktív edzője tökéletes edzést nyújt Önnek soha nem lesz túl könnyű vagy túl nehéz.

Szabja személyesre edzésprogramját, egy időben futtathat edzésprogramokat és vezetheti online saját adatlapját. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live vezeték nélküli technológia teszi lehetővé!

Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció és előfizetés az iFit tagságra. 

Állítható konzol


A Commercial 2950 futópad egy dönthető konzolt tartalmaz, amely edzés közbeni a legjobb betekintési szöget eredményezi.

Extra nagy érintőképernyős kijelző
(TOTAL IMMERSION -
21,5” Color Touch-Screen Display )


Élvezze a hatalmas 21,5"-os színes érintőképernyőt, mely sokféle edzést, szórakozást és motivációt biztosít az edzés monotonitásának elkerülése érdekében. Az integrált iFit technológiával testreszabott edzéseket készíthet, melyeket nyomon követhet és elemezhet, a Google Maps segítségével edzési útvonalakat tervezhet miközben felfedezheti a világot.

Motorteljesítmény: 4,25 CHP folyamatos teljesítményű hajtómotor


Élvezze a fokozott motorteljesítményt és annak előnyeit edzés közben, mely tartós élettartamot és csendes és egyenletes működést kölcsönöz a futópadnak.

A beépített DurXTM Commercial Pro motort 25 éves futópad gyártási tapasztalattal rendelkező cég fejlesztette ki. Ahogy az autóknál a légzsákon, úgy a Commercial Pro motoron is megelőző teszteléseket végeztek, hogy a használata hosszútávú és biztonságos legyen.

A Commercial Pro tesztelések kiterjedtek a vibráció- és a zajhatásokra, hogy a manapság kapható legegyenletesebben és legcsendesebben működő motort fejleszthessék ki. A motor hűtése érdekében egy ventilátor lett rá felszerelve.

IN-BUILT Sound System


Csatlakoztassa az iPod* vagy MP3-lejátszóját a konzolaljzathoz, hogy motivált maradjon edzései közben. Állítsa be a beépített 3 hüvelykes hangszórók hangját a gyors állító gombok segítségével.

*Az iPod az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyzett védjegy. Az iPod nem tartozék.

ONETOUCH vezérlők


Egy érintéssel beállítható, ill. megváltoztatható a kívánt dőlés  és sebesség mértékét. Ezzel a megoldással lehetővé vált, hogy az dőlésszöget -3 és 15 % között egy gomb megnyomásával is tudja változtatni közvetlenül a konzolról, így nem csak 0,5%-ként lehessen szabályozni azt.

A futószalag sebességét egy sebesség módosító gomb megnyomásával is lehet állítani a konzolon 1 és 22 km/h tartományban, így nem csak 0,1 km/h -ként lehet szabályozni azt.

Futófelület: 56 cm x 152 cm


Ez a kétrétegű, széles, zaj és csúszásmentes futószalag csendesebb edzést és tartósabb használatot biztosít. Az aszfalton történő futás szabad élvezetét adja, annak káros mellékhatásai nélkül! 

A Commercial 2950 frissített WhisperQuiet™ tartós kialakításával készült, amely csökkenti a futófelületen lévő minden egyes lépés zaját. A futószalag már gyárilag síkosított, így a futópad összeszerelése után azonnal használatba is lehet azt venni.

RUNNERS FLEX™ állítható keménységű rezgéscsillapító rendszer


A rezgéscsillapító feladata, hogy az ízületekre eső terhelést csökkentse az aszfalton történő futáshoz képest. Ez a rezgéscsillapító rendszer megdöbbentő védelmet biztosít az ízületeknek.

Állítsa be az ön számára a legmegfelelőbb rugózatot a Runners Flex™ párnázással. Fél fordulatú állítás kiemelkedő ütéscsökkentést biztosít, mindkét oldalán, a térdek és a bokák védelme érdekében. A másik fél fordulat szilárd, stabil felületet biztosít, hasonlót érzetet biztosít mint a szabadban történő futás. 

Beépített ventilátor
(AutoBreeze Workout Fan)


Halk, akár a suttogás – a beépített három ventilátor az edzésprogram sebességének megfelelően automatikusan változtatja a légáramlás erősségét, de kívánság szerint manuálisan is beállítható a ventilátor működésének az erőssége.

Ez az innovatív technológia segít megtalálni a felhasználó számára a megfelelő hőmérsékletet, hogy az edzése során a koncentráció ne lankadjon, így biztosítja az utat a sikerhez.

SPACESAVER® DESIGN WITH
EasyLift ™ Assist

Ez a forradalmi kialakítás lehetővé teszi, hogy a gépet könnyedén összecsukja a tökéletes tárolási méret maximalizálása érdekében. 

A SpaceSaver márkajellel ellátott futópadok futófelületei mind felhajthatóak, így azok kevesebb helyet foglalnak, ha nem használjuk őket. A futófelület felhajtása és annak leengedése rendkívül egyszerű, az EasyLiftTM Assist emelőkar segítségével.

Maximális terhelhetőség: 135 kg

A futópadot nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték, de a 135 kg felhasználói testsúlyt komolyan kell venni! Ne használja a futópadot ennél nehezebb személy!

Edzésprogramok

Az iFit™ tagságával együtt több mint 400 edzésprogramhoz biztosít hozzáférést a világ minden tájáról. A futószalag sebessége és a futófelület dőlésszöge automatikusan változik a program jellegétől függően. Az edzésprogramok közötti navigálás egyszerű és gyors.

Pulzusmérés

A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez, nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített fémérzékelőket vagy felvenni az iFit vezeték nélküli mellkasi pántot, amely folyamatos jelet küld a kijelző számára, így a megfelelő szívritmus-zónában maradhat a teljes edzés folyamán. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

Nagyméretű 2,5" görgők
(Precision Machined Rollers)

Tökéletesítésre kerültek a görgők, amelyek egyike a három fő futópad meghajtó rendszerének, a motor és a futószőnyeg mellett. A görgők megalkotásakor a legfejlettebb repülőgép technológiai tapasztalatokat használták fel.

A 2,5 hüvelykes precíziós módszerrel megmunkált és kiegyensúlyozott Non-flex hengerekkel és a  legmagasabb minőségű csapágyakkal a Commercial 2950 a legtökéletesebb futópad. A nagy teherbírású, acélgörgők két pályán dinamikusan mozognak és ezáltal egyenletesebb, csendesebb és hosszan tartó teljesítményt biztosítanak
.

Szeresd a világot
(Think about the planet and “Love the World”!)

Minden egyes NordicTrack termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a NordicTrack kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Futópad vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére.

Garancia

36 hónap 

Adatok
Max. felhasználható testsúly
135 kg
Napi üzemidő (nap/perc)
240
Motor (Folyamatos teljesítmény)
4,25 CHP
Maximális sebesség
22 km/h
Dőlésszög nagysága
15 %
Minimum dőlés magasság
23 cm
Maximum dőlés magasság
45 cm
Futófelület (cm)
152 x 56
Hengerek nagysága
2.5 '' Non-Flex precíziós
Rugózás
Runners Flex™ állítható
Kijelző
21,5" Full HD Color Capacitive Touch
Programok
több mint 100
Mp3/iPod bemenet
Igen
Hangszórók
2 x 3" Beépített
Ifit kompatilitás
Integrált - regisztrációhoz kötött
Dualkit kompatilitás
-
Pulzusmérés
Markolati és Bluetooth öv
Mellkasöv
A termék része
Összecsukhatóság
Igen
Összecsukott méret
100 x 100 x 189 cm
Jótálás (otthoni/hónap)
36
Kiemelt tulajdonság
22" HD érintő kijelző, több mint 100 program, állítható rugózat, iFIT kompatibilitás
A termék méretei (cm)
205 x 100 x 165 cm
Termék súlya (kg)
126
Csomagolt méret (cm)
213 x 90 x 51 cm
Csomagolt súly (kg)
163
BRAND
NordicTrack
Cikkszám
I-NT-NTL19221-INT
Használati utasítás
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek