Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

POLAR GRIT X Pro Outdoor óra Champagne/Gold S-L
POLAR GRIT X Pro Outdoor óra Champagne/Gold S-L
209 900 Ft

POLAR GRIT X Pro Outdoor óra Champagne/Gold S-L

POLAR GRIT X Pro Outdoor óra Champagne/Gold S-L
POLAR GRIT X Pro Outdoor óra Champagne/Gold S-L

Kültéri multisport óra GPS vevővelés rengeteg alapvető eddzési funkcióval.

Gyártó
Polar Óra
Raktáron   (1 db)
209 900 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

POLAR GRIT X Pro Outdoor óra - Champagne/Gold S-L

MEGUNHATATLAN

A Polar Grit X
 egy igazi kültéri multisportóra. Kompromisszumok nélküli kombinációja a masszív, tartós, mégis könnyű kialakításnak, és a legfontosabb edzési funkcióknak.

A Polar Grit X beépített GPS-sel, iránytűvel, magasságmérővel rendelkezik edzés üzemmódban, valamint a Polar egyedi intelligens edző funkcióival, amelyek biztosítják, hogy mindíg készen álljon a következő kalandokra.

STÍLUS ÉS TARTOSSÁG

Polar Grit x outdoor óra

Ha azt szeretnéd, hogy bárki másnál tovább haladj, akkor a Polar Grit X van szükséged. A Polar Grit X-et úgy tervezték, hogy legnehezebb körülmények között és a leghosszabb kalandok során is állja a sarat.

Katonai szintű tartósság - A Polar Grit X több MIL-STD-810G szintű tesztelésen esett át, ideértve a szélsőséges hőmérsékleteket, és páratartalmat.

Lenyomhatatlan - A 64 grammos Polar Grit X az egyik legkönnyebb kültéri multisportóra, hosszú üzemidővel.

Lépj túl a határokon - Az ultra hosszú akkumulátor-élettartam és a többszörös energiatakarékos opciók biztosítják, hogy a Polar Grit X még a leghosszabb kalandjain sem merüljön le..

CSINÁLD, AMÍG CSAK BIROD!

Polar Unite fitnesz óra

Függetlenül attól, hogy a nyomvonalakon haladsz, vagy már otthon készül a jövőbeli kalandjaira, a Polar Grit X minden lényeges eszközt tartalmaz a megfelelő haladáshoz és az előre kitűzött célok eléréséhez.

Legyen energiád - mindíg maradhat energiád céljaid befejezéshez az új FuelWise™ funkció segítségével.
Növeld céljaidat - A Hill Splitter™ részletes statisztikái mutat, hogyan teljesítettél az útvonal emelkedési és sűllyedési szakaszaiban.

Készíts célokat - Az utazás már jóval a kaland előtt megkezdődik. Az AUTOMATIC RECOVERY MEASUREMENT és a THE ADAPTIVE DAILY WORKOUTS funkciók biztosítják, hogy jól felkészült legyél a kalandos célok meghódítására.

Maradj mindíg a helyes úton - Tervezze meg az útvonalat a Komooton, és hagyd, hogy a karórán lévő útmutatások segítsenek a helyes úton történő tartásban..

A TÖKÉLETES EDZÉS PLATFORM

Polar Grit x outdoor óra


A Polar GRIT X zökkenőmentesen működik a Polar Flow alkalmazással összekötve. A Polar Flow segítségével minden edzésadat könnyen elérhető egy helyen. Szinkronizálhatod edzés adataitat más online sportközösségekkel, mint például a Strava vagy TrainingPeaks alkalmazásokkal.

Terv, előrehaladás, elemzés - Automatikus oktató naplót, kiterjedt tervezési és elemzési eszközt, előrehaladási jelentéseket és a Polar Flow közösség támogatását kaphatsz a Polar GRIT X használata mellé.

Osszd meg adataidat - A Polar Flow segítségével automatikusan szinkronizálhatod az összes edzési adatodat más alkalmazásokkal, például a Strava vagy a TrainingPeaks.

FŐBB JELLEMZŐK

Pulzusszám
A pulzusszámot a Haladó pulzusszám a Polar Unite Precision Prime ™ érzékelő-fúziós technológiával követheti nyomon

Útvonalvezetés

Töltse fel az útvonalat a Polar Grit X készülékre, és valós idejű útmutatással tartsd a helyes utat.

Útvonaltervezés a Komoot segítségével
Tervezze meg céljaidat a Komoot programon keresztűl, majd importálja azt a Polar Grit X készülékébe, és hagyja, hogy gondoskodjanak a navigációdról.

Haladó pulzusmérés
A Polar Grit X nyomon követi a pulzusszámátodat a Precision Prime ™ érzékelő fúziós technológiájával.

Időjárás
Ellenőrizze az aktuális időjárási információkat és 2 napos előrejelzést közvetlenül az óráján.

FitSpark ™ napi edzési útmutató
Készítsen napi edzéseket, amelyek megfelelnek a regenerációs és edzettségi állípotának, edzési előzményeinek.

Sleep Plus Stages ™
Kövesse az alvás szakaszát, és nyújtson betekintést az alvás minőségébe.

Sportprofilok
A Polar Grit X több mint 130 különféle sportot támogat. Adja hozzá kedvenc sportát a sportórahoz a Polar Flow alkalmazáson keresztül.

Futó program
Átfogóbb betekintést nyújt a futó edzések intenzitásába.

Úszási mutatók
A Polar Grit X automatikusan felismeri a pulzusát, az úszási stílust, a távolságot, a tempót, a csapást és a pihenőidőt. A távolságot és a csapást a nyíltvízi úszás során is nyomon lehet követni.

Energiafelhasználás
Nézze meg, hogyan használja a test különböző energiaforrásait edzés során. A Polar Grit X elosztja az energiafelhasználását szénhidrátokra, fehérjékre és zsírokra.

Telefonos értesítések
Maradjon kapcsolatban az okostelefonjával. Figyelmeztetéseket kaphat a bejövő hívásokról, üzenetekről, e-mailekről, naptári eseményekről és még sok más egyébről.

Strava élő szegmensek
Tegye izgalmasabbá a futásokat és a túrákat a Strava Live Segments segítségével.

JELLEMZŐK

Méret
47 x 47 x 13 mm.

Súly
79 g szíjjal, 44 g szíj nélkül.

Anyaga
Rendkívül nagy szilárdságú rozsdamentes acél tok (DLC bevonattal, fekete színű változatban). Üvegszállal megerősített polimer hátlap.

Kijelző
Mindig aktív színes érintőképernyő. Laminált Gorilla üveglencse ujjlenyomatmentes-bevonattal, kovácsolt rozsdamentes acél kerettel. Méret 1,2 ”, felbontás 240 x 240.

Akkumulátor
346 mAh Li-pol akkumulátor. Az akkumulátor élettartama legfeljebb 40 óra edzési módban (GPS és csukló alapú pulzusszám), vagy akár 7 nap óra üzemmódban folyamatos pulzusszám-követéssel. Több energiatakarékos lehetőség érhető el.

GPS és barométer
Beépített GPS, GLONASS, Galileo, QZSS. Segített GPS a gyors javításhoz. Barometrikus magasság, lejtés, emelkedés és csökkenés.

Kapcsolódás
Alacsony energiaigényű Bluetooth. Egyéni USB-kábel a töltéshez és az adatok szinkronizálásához.

Nézet
Idő és dátum. Riasztás.

UI nyelvek
Angol, német, francia, olasz, holland, norvég, spanyol, portugál, svéd, finn, dán, lengyel, orosz, török, indonéz, cseh, japán, kínai (egyszerűsített).

Érzékelők
Kompatibilis az összes szokásos BLE pulzusszám-érzékelővel, futás- és teljesítmény-érzékelővel, valamint a kerékpáros sebesség- és teljesítményérzékelőkkel.

Szíj
Tartós és kényelmes szilikon.

Méretezés
S: csukló kerülete 130-190 mm
M / L: csukló kerülete 145-215 mm
Kompatibilis a szabványos 22 mm-es.

Tartósság
Üzemi hőmérséklet: -20 ° C és 50 ° C között. A -10 ° C alatti hőmérsékletek befolyásolhatják az akkumulátor élettartamát és teljesítményét.

Tesztelve a katonai szabványokkal (MIL-STD-810G).

Vízállóság
Vízálló (WR100)

Iránytű
Magnetométer alapú IRÁNYTŰ elérhető edzési módban (nincs szükség GPS-re).

Adatok
Cikkszám
POLAR-90085776
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek