Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

YS30
BH Tecnovita CAVISLIM excel YS30 kavitációs zsírbontó
299 000 Ft

BH Tecnovita CAVISLIM excel YS30 kavitációs zsírbontó

YS30
YS30
YS30
YS30
YS30
YS30

A kavitáció egy olyan új technika mely lehetővé teszi hogy hatékonyan és helyileg távolítsa el a testünkről a felhalmozódott zsírréteget és a narancsbőrt. + AJÁNDÉK 30.000 Ft értékben

Gyártó
BH Tecnovita
Jótálás
2 év általános
299 000 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

TECNOVITA CAVISLIM EXCEL YS30 kavitációs zsírbontó


Ajándék YSG01 Tecnovita kavitációs gél 500g, YSG51 Tecnovita feszesítő szérum 50ml és YSG52 Tecnovita narancsbőr elleni szérum.

Szabaduljon meg a nem kívánt zsírpárnáktól, könnyű és hordozható, otthoni használatra tervezett készülék.

Kavitáció

A kavitáció egy olyan új technika mely lehetővé teszi hogy hatékonyan és helyileg távolítsa el a testünkről a felhalmozódott zsírréteget és a narancsbőrt.
A kavitáció egy ultrahangos zsírbontó eljárás, mely során a zsírsejtek buborékokká válnak, a zsírsejtek falai semmisülnek meg és ennek hiányában a zsír nem képes újra lerakódni. Nagy előny a fájdalommentes kezelés és a tartós eredmény! További pozitívum, hogy az általunk választott bármely testfelületen alkalmazható – teljesen biztonságosan. Az alkalmazás ezenkívül egy alakformáló berendezés is, mely néhány használat után már látható eredményeket okoz!
Más technikákkal ellentétben, a kavitáció lehetővé teszi hogy Ön döntse el testének melyik részét (fenék, has, karok, csípő, láb, stb) szeretné fájdalommentesen kezelni. A kezelt területen csökken a felhalmozott zsír és narancsbőr mennyiség. Az eredmény nagyon hamar jelentkezik és tartós! A BH TECNOVITA lehetővé tette, hogy otthona kényelmében élvezhesse az említett előnyöket, a teste igazán gyorsan elnyeri az Ön által kívánt alakot!

- Fájdalommentes: mivel nem invazív, nem okoz fájdalmat (ellentétben a zsírleszívással)
- Szabadon választható a kezelési terület: a test bármely része eredményesen kezelhető, még az igazán problémás területek is! A narancsbőr a szigorú diéta és az intenzív edzés ellenére is megjelenhet. Például nagyon hatásos a combon kialakult narancsbőr eltávolítására.
- Biztonságos: A sebészeti beavatkozást igénylő szépségkezelések korántsem olyan biztonságosak mint ahogy azt gondolnánk! Ezzel ellentétben a CAVISLIM használata teljesen kockázatmentes! (Ezt a tényt egy tőlünk teljesen független nemzetközi elismertségnek örvendő laboratórium is megerősíti!)

Hála a számos programozási lehetőségek a CAVISLIM termékcsalád hatékony és biztonságos módon kiküszöböli a narancsbőrt minden területen. Választani lehet folyamatos vagy pulzáló program módok között.

Otthonában varázsolunk egy teljes szépségklinikát!

Cavislim Excel YS30 kavitációs zsírbontó

Nem invazív eljárás
A nem invazív karcsúsító technika arra utal, hogy nem igényel sem sebészeti beavatkozást vagy injekciós kezeléseket.

Választható kezelőfelület
A diétától eltérően a kavitáció lehetővé teszi hogy Ön döntse el melyik testrészét szeretné formálni. E lehet ez akár az egész test is. Ön dönt!

Könnyű és biztonságos
A kavitációs technikát nagyon egyszerű alkalmazni. Biztonságos megoldás!

4 program
Az YS30 Cavislim Excel 5 különböző programmal rendelkezik, Önnek csak az a dolga hogy kiválasszon egyet ezek közül, amelyik leginkább megfelel a céljainak. Mindegyik programnak külön frekvenciás rezgése van, A Program 4 során a pulzus kibocsátása folyamatos, ez sokkal intenzívebb mint a másik 4 program esetében. Programok 1-15 perces intenzitásúak.

4 intenzitási szint
4 intenzitási szint közül lehet választani. A készülékhez adott kézikönyv segíti majd abban, hogy minden esetben a megfelelő intenzitási szintet válassza ki (ez leginkább a lerakódott zsír mennyiségétől függ)

Felhasználói kézikönyv (DVD)
A készülékhez DVD melléklet jár, ami a készülék működését mutatja be és annak könnyű és eredményes használatát.

Kiegészítők

- Anti-cellulit szérum (50ml)
- Bőrfeszesítő szérum (50ml)
- DVD lépésről lépésre használati útmutató

Specifikáció

- Súly: 7 kg
- Méretek: H 34 x Sz 38 x M 13 cm
- Ultrahang: 40 kHz
- Kimeneti teljesítmény: 5-25 Watt (programtól függően)
- Programok:
- P1-P4: 4 szint impulzus kibocsátás
- Feszültség: 220V, Frekvencia: 50 Hz
- Garancia: 2 év otthoni használatra

Adatok
Cikkszám
SPORT8-BH-YS30
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!