Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

SPORTKONYHA

Sportkonyha - Protein Toast Roll

2020.05.19 11:06


Ez a konyha olyan ételeket kínál, amelyek mindenvonatkozásban megfelelnek a legjobb sportolók céljainak, elvárásainak is. Mivel annyi téves információ és sületlenség kering manapság a konyhagőzben az egészséges és ideális táplálkozásról, most próbáljuk meg összefoglalni, urambocsá’, rendszerezni a legfontosabb alapelveit a helyénvaló táplálkozás gyakorlatának. Vagyis nevezzük meg azokat a lényeges szempontokat, amelyekre tekintettel kell lennie egy ideális sportkonyhának.

1. A gyakoriság szükségessége - A sportolóknak gyakrabban kell táplálékhoz jutniuk, mint halandó embertársaiknak, mert így biztosítható a magas szintű tápanyagbevitel. Ez a leghatékonyabb módja a makro és mikronutriensek szervezetbe juttatásának. Ezért a SPORTKONYHÁBAN olyan ételeknek kell rendelkezésre állniuk, amelyek lehetővé teszik, hogy a nap folyamán a sportoló bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között hozzájuthasson a háromóránkénti betevő falatjához. Olyan kiszerelésben, olyan minőségben, olyan formában, olyan adagban, ami számára ideális.

2. Céloknak megfelelő összetétel - A sporttáplálkozásban az egyik leglényegesebb szempont a sportoló céljainak megfelelő, precízen megtervezett napi kalória bevitel. A SPORTKONYHÁBAN olyan táplálékoknak kell lenniük, amelyekről biztosan tudható, hogy milyen típusú, és mennyiségű protein, szénhidrát és zsírtartalommal rendelkezik. Esetleg milyen egyéb teljesítmény optimalizálókat tartalmaz.

3. Elkészíthetőség - Talán azt nem kell különösebben taglalni, hogy miért fontos a könnyű és egyszerű elkészíthetőség. Az ideális SPORTKONYHÁNAK tálcán kell kínálnia a kiváló minőségű, kész táplálékot. Így a sportolónak nem kell vesződnie az elkészítéssel, több idő, energia marad a teljesítmény növelésére, a kívánt struktúra javítására.

4. Mobilizálhatóság - Egyértelmű, hogy számtalan alkalommal kell magával vinnie a sportolónak a táplálékot. A hűtőtáska is megfelel, de a lehetőségekhez képest egyszerűbb és praktikusabb megoldások is kínálkozhatnak erre.

5. Eltarthatóság - Olyan kaja kell, ami nincs tele tartósítószerrel, mégsem rohad ránk. Könnyen tárolható, magunkkal vihető.

6. Ár - Valószínű, hogy nem olcsóbb a SPORKONYHA, mint a lényegi tápanyagokat nem tartalmazó multik által kínált gazdaságos álkaja. Bár azért, ha jobban belegondolunk, az olcsó ételeknek is meg kell fizetni az árát. Csak később. Tönkre ment egészséggel, orvosra, gyógyszerre költve. Ugyanakkor, a SPORTKONYHÁBAN is vannak mindig gazdaságos kiszerelések, akciók, így kedvezőbb áron lehet a szükséges táplálékot biztosítani.

7. Adagolás - Fontos, hogy a SPORKONYHÁBAN precíz, ideális adagokban álljon rendelkezésre a sportolók mennyei mannája.

8. Íz - Sokan mondják, hogy a cél érdekében még a sz.rt is megennék, ha biztosan használ. De azért valljuk be, hogy a leggyakrabban, az a kudarc oka, hogy az íztelen, sivár, ingerszegény táplálékok, motiváció csökkenést okoznak, és ezzel elrontják a felkészülést.
Lehet minden jó ízű, ezért legyen minden finom.

Mint, a Forpro Protein Toast Roll. Friss, fitt, ízletes. Magas fehérje tartalommal. Ideális összetétellel.

Megveszem MOST!


FORPRO PROTEIN TOAST ROLL