Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

SPORTKONYHA

Tészta diéta - Triple Zero Pasta

2020.09.16 12:05


Tészta, ami ehető és mindenkinek ajánlható még a legszigorúbb diéta időszakában is. Mert olyan alapanyaggal vértezték fel, mint a konjac liszt!


De mi is az a konjac liszt?A konjac, Kelet-Ázsia területein őshonos, évelő növény, amelyet más néven ördögnyelvként is ismerhetünk. Ennek a kiváló növénynek, az az érdekessége, hogy kizárólag tiszta és jó levegőjű szennyezetlen területeken érzi jól magát és növeszti, kiváló tulajdonságokkal bíró gyökerét, gumóit. Erre legalkalmasabb a 800 méter környéki magasabban fekvő szubtrópusi dombvidéki, és hegyvidéki jellegű környezet. A növény gyökeréből készül a sokrétűen felhasználható őrlemény, amit a Távol-Keleten már évszázadok óta eredményesen alkalmaznak, mint jótékony adalékanyagot.

A konjac liszt egy rendkívül hatékony, lúgos hatású élelmiszer, amely az állati eredetű termék fogyasztása mellett segíti a szervezet sav-bázis egyensúlyának tökéletes megvalósítását. Fő hatóanyaga, a glükomannán. Ez nem más, mint egy vízben oldódó növényi rost, amelynek köszönhetően a konjac számos gyógyhatása és egészségügyi előnye mellett súlycsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik.

Hogyan segíti a fogyást a TRIPLE ZERO PASTA?

A benne található glükomannán a gyomorba érve, folyadékkal keveredve megduzzad, és ennek a tulajdonságának köszönhetően eltelíti a gyomrot, csökkenti az éhség érzetet és a kalória bevitel iránti igényt. Így indítja be az áhított testsúly csökkenést. Fontos tulajdonsága még, hogy az elfogyasztott zsír is felhasználódik általa, így nem kell félni, hogy felesleggé válik a testünkön.

Milyen egyéb egészségjavító hatása van a TRIPLE ZERO PASTÁNAK?

A konjac liszttel készült TRIPLE ZERO PASTÁBAN megtalálható kiváló rostoknak többféle kedvező élettani hatása van, hiszen számos betegség kialakulási kockázatát képes hatékonyan csökkenteni. Például, kedvezően befolyásolja a koleszterin szintet. Elősegíti az emésztési folyamatokat. Gyakorlatilag zsírmentes étel. Rendkívül alacsony a kalória és szénhidrát tartalma. A glikémiás indexe is nagyon alacsony, így nem kell aggódni, hogy jelentősen megdobja a vércukorszintet. Kiváló ballasztanyag, ami a vastagbél egészséges működéséhez nélkülözhetetlen.

Kiknek ajánlható a TRIPLE ZERO PASTA?

Mindenkinek, aki eddig hasztalanul próbálkozott alakformálással, fogyókúrával, és aki többet törődik egészségével. Mivel glutén mentes, glutén érzékenyek, szív problémákkal küzdők, cukorbetegek, fogyókúrázók bátran beilleszthetik étrendjükbe. Vegánoknak és húsevőknek is, egyaránt kiváló eledel.

Hogyan készítsük el a TRIPLE ZERO PASTÁT?

A TRIPLE ZERO PASTA óriási előnye, hogy pillanatok alatt elkészíthető, hiszen főzést nem igényel. Csupán le kell önteni a csomagban található vizet. Hideg vízzel leöblíteni, majd mikróban 1 percig melegíteni. Kedvenc ételek mellé köretként, wokban készült ételként, a diéta időszakában is bátran fogyasztható.

Pontosan mit is tartalmaz a TRIPLE ZERO PASTA?

100 g RI%*
Energia érték
60 kJ (14,5 kcal)

-

Zsír
ebből telített zsírsav
0 g*
0 g
-
Szénhidrát
ebből cukor
1,6 g*
0 g
-
Rost
3,4 g -
Fehérje 0,33 g -

3,4 mg -
0 g*- nem észlelt mennyiség

Konklúzió

A konjac liszt, illetve a benne található glükömannán a megoldás a tudatos és eredményes diétához.
Tésztával az egészséges jó formákért. TRIPLE ZERO PASTA.

Megveszem MOST!

Forpro Triple Zero Pasta