Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Tudjon meg többet a tömegnövelőkről!

Compress B.I.G. tömegnövelő

A szénhidrát-fehérje keverékeket gyakran nevezik tömegnövelőknek is. Ezek a könnyen emészthető szénhidrátok és fehérjék (melyek lehetnek lassú és gyors felszívódásúak) optimális kombinációja. Ezen termékek fogyasztása közvetlen edzés után a legfontosabb, még akkor is, ha kifejezetten a testtömeg növelése a cél. Az ekkor fogyasztott szénhidrátok vissza tudják tölteni az edzés közben kiürült glikogén raktárakat.

Ha az edzés különösen megterhelő volt, ezt az adagot 2 órával később meg lehet ismételni, illetve a jobb regenerálódás érdekében a reggeli időpont is tökéletes lehet!

Az ilyen folyékony tápanyagot a szervezet maximálisan tudja hasznosítani, azokban az időpontokban (pl. edzés után) amikor a legnagyobb szükség lehet rá.

Próbáld ki az egyik legjobb tömegnövelőt:

Nutrend minőségi tömegnövelőkNutrend Compress BIG 910g
A Nutrend Compress B.I.G. tömegnövelő célja a sportolók által elvárt drasztikus izomtömeg és a teljesítmény növekedés. A Compress B.I.G. tömegnövelő az optimális fehérje/szénhidrát arányokon túl tartalmaz még hozzáadott BCAA-t, Glutamint, ZMA, Colostrumot, valamint vitaminokat és ásványi anyagokat.

Bővebben...