Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

SPORTKONYHA

Túlsúly életfogytiglan?

2020.07.03 10:58


Mondta valaki, hogy könnyű lesz? Hogy áldozatvállalás nélkül, varázsütésre fog megváltozni minden? Hogy komfortzónában lubickolva, izzadság nélkül lehetsz sikeres? 

Mielőtt végleg bedobnád a törülközőt, gondolj csak bele! Lejöttél a terembe nagy tervekkel, megértetted a számodra elkészített, személyre szabott program lényegét és nekiálltál. Lefogytál 20 kilót, úgy, hogy közben a testkompozíció is jelentősen megváltozott. De a végső cél eléréséhez, még küzdeni kell. És akkor végre teljesülhet minden, amire vágytál. Teljes, emberi életet élhetsz újra. Korlátok nélkül. Betegségek nélkül. Hagyjuk azt a kishitű, motivációgyilkos próbálkozást, hogy minek fogyjál tovább, hiszen úgysem tudod megtartani. Százszor elhangzott már, hogy kevesebb testzsírral és némi, létrehozott izomzattal egyáltalán nem nehéz megőrizni az elért eredményeket. Ugyanis az izmok fenntartása sok kalóriát emészt fel. Ezért, ha visszatérhetsz majd egy nagyobb kalória bevitelhez, nem kell félned a jojó diéta effektustól.

Milyen motiváció hiányról beszélsz? Az neked nem elég, hogy az orvos is azt mondta, hogy még pár kiló és végleg elhagyhatod a gyógyszereket? Amikről korábban azt mondták, hogy életed végéig kell szedni. Nem elég ösztökélés, hogy életfogytiglanra ítélt az élet és most itt a lehetőség kilépni a rácsok közül? És akkor saját kezedbe vehetnéd végre az irányítást. Orvosok nélkül. Gyógyszerek nélkül.

Mert ki, ha nem te? Mikor, ha nem most? Különben is! Miért vagy ennyire apatikus? Milyen lemondásokról beszélsz? Itt a chipsed. Eheted, kedvedre. Mert a Forpro Protein Rice Chips protein dús alternatívát nyújt, amikor egy kis nassoláshoz támad kedved. Hozzáadott cukor nélkül, teljes kiőrlésű barnarizs felhasználásával alakították ki a tökéletes esszenciát, amely alacsony kalóriatartalom mellett biztosítja az eredetihez hasonló ízt.

Mi kell még? Na, kezdjük a felüléseket!

Megveszem MOST!

Forpro rice chips