Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Verseny táplálkozás

Lantos Johnny - Nutrend táplálkozási tippekElérkezik az idő, hogy csökkentsük a kalória bevitelt annak érdekében hogy lecsökkenjen a testünkön lévő zsír szazalékos értéke, ill. A bőr alatt felhalmozott víz mennyisége, hogy a verseny napján az izmaink a lehető legjobban kirajzolódjanak.


A legtöbb testépítő legalább 10 kg-mal nehezebb a versenysúlyánál a szezonon kívüli időszakban. Nehéz dolog elkezdeni a diétázást a versenyekre.

A legjobb ha lassan, csak napi pár 100 kalóriával csökkentjük az energia bevitelt. Soha ne csökkentsük hirtelen a felére vagy harmadára a bevitt kalóriákat! Az ilyen drasztikus változások sokkolják a testünket, megzavarhatják anyagcserénket, vércukor ingadozást, ill. izomveszteséget okozhat.

Régebben a testépítő versenyeket nem előzte meg különösebb felkészülési idő. Ez egészen addig volt így amig be nem vezették az évenkénti versenyeket. Kezdetben akkor is a felkészülés az edzések intenzitásának fokozásából állt.

Mennyire megváltoztak a dolgok!
Ma a versenyre való felkészülés valami egészen tudományos dolog. Ami az edzéseket illeti,szintén fokozódik az intenzitás,csakúgy mint az egyes sorozatokon belüli ismétlések száma.

Minden esetre a testzsír csökkentését célzó étrendi szigorítás és az ehhez megfelelő táplálék kiegészítés az ami megalapozza számunkra a sikert.

Tehát a lényeg,hogy a diétához fokozatosan kezdjünk hozzá és minden héten csökkentsük a bevitt kaória mennyiségét.Ehhez válasszuk a megfelelő NUTREND táplálék kiegészítőket (lásd a Simon Tamás által használt táplálékkiegészítést), így elkerüljük a diéta által esetlegesen elszenvedett mellékhatásokat,mint pl. sérülések,túledzés,depresszió, izomveszteség. Éppen ezért kövessétek figyelemmel a Simon Tamás felkészüléset és hamarosan megjelenő felkészülési kis filmeit!

Sok sikert kívánok Mindenkinek a diétához!

Üdv!

Lantos Johnny
Tesépítő Világbajnok