Kérdésed van? Segítünk! +36-1/877-4841

SPORTKONYHA

Virusírtó - Near Zero Calorie Syrup

2020.05.20 14:13


A járvány tavasszal érkezett. Mikor minden kivirult volna. És eltörölt mindent, ami az útjába került. Felkészüléseket, versenyeket, sportot, életet. Nyomában rettegés és bizonytalanság járt. Kései fogadkozásokkal, hogy eztán jobban vigyázunk magunkra. Jobban figyelünk az egészségünkre, hiszen, akinek erős az immunrendszere, az megmarad. A vírus a gyengéket pusztítja. Megváltozott minden. Bezárkóznak az emberek. Fél mindenki. Aggódva, betegesen figyelik egymást. Felbomlanak a közösségek, szétszakadnak családok. Home office, otthoni edzés, izoláció minden szinten. De mi ez az Isten csapása? Miért, pont most? Miért minket fenyeget? Véletlen volna minden? Vagy egy folyamat eredményeként csattan a büntetés? Mikor lesz vége? Mit lehet tenni?

Mindig azok a kérdések a legriasztóbbak, amikre nincsenek egyértelmű válaszok. Most is ez a helyzet. Sokféle verzió elhangzik, de egyébként, majdnem mindegy. Bármi is az igaz, csakis egy megoldás létezik. Ha valóban érdekel a túlélés lehetősége, ha tényleg tenni akarsz valamit a vírus ellen, akkor neked kell vállalnod a feladatokat. Elsősorban azt, hogy felvértezed magadat a vírus elleni harcra. Hiszen nem elbújni kell. Nem is lehet. Hogyan gondoltad, hogy elbújhatsz a pestis elől? A kolera elől? A tífusz elől? A lepra elől? Kicsi már ez a Föld golyó, elbújni nem lehet. És ha atombunkerbe mégis el lehetne rejtőzni, milyen élet az. Rettegve, nyomorogva. Előbb utóbb úgyis megtalál a nyavalya.

Felkészülés. Ez itt a lényeg. Erős immunrendszert építeni sporttal és helyénvaló táplálkozással. Mai mérgezett világunkban ez nem kis feladat. És nem is fog sikerülni mindenkinek. Csak az igazi keresztes lovagoknak. Akik békeidőben is felkészülnek a harcra. Mert előbb-utóbb mindig meg kell mérkőzni a sors kihívásaival. Megbirkózni a vélt, vagy valós ellenséggel. Mert tetszik, nem tetszik ez a természet törvénye. Az erősebb kiváltsága. Az alkalmazkodóbb privilégiuma.

Ezer kérdésre is csak egy a válasz. Sportolni, egészségesen étkezni muszáj!

Mert a vírus mindig itt lesz, hogy megfertőzzön. Hogy megmérgezzen. Hogy rettegésben tartson. Millió kézmosás, 24 órás maszk sem véd meg 100%osan, ha gyenge az immunrendszered. Építs magad köré burkot. Páncélt. Legyél bioterminátor. De, ha mégsem sikerül, legalább elmondhatod, hogy megpróbáltad. Küzdöttél. Nem feküdtél fel a vízre, mint a dévér keszeg. Nem adtad olcsón a bőrödet. Mert küzdeni kell akkor is, amikor vajmi kevés az esély.

És, ha győzelem koronázza erőfeszítéseidet, ne felejtsd el az ünneplésben, hogy a feladatok megmaradtak. Úgy élj, úgy étkezz, hogy biztonságban maradj!

Ha édes életre vágysz, étkeid édesítéséhez válaszd a Forpro carb Control Near Zero Calorie Syrup. Mérgek nélküli finomság. Vírusok mindig voltak. Mindig lesznek. Rajtad múlik, meg tudsz-e küzdeni velük..

Megveszem MOST!

NEAR ZERO CALORIE SAUCE