Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

FITNESZGÉPEKRŐL TÖBBET

NordicTrack Commercial X22i / X32i Incline Trainer teszt

2019.11.07 13:53


Ez a felsőkategóriás futópad
széles skálán dönthető futófelületet, HD felbontású érintőképernyőt, a futófelület kiváló rezgéselnyelést, és még sok minden mást extrát is kínál.

Az erő, több mint 4 folyamatos lóerőre (CHP) képes motor az x22i és x32i futópadban a futófelület alatt található. Mivel középre került, egyáltalán nem kell attól félned, hogy megrúgod a motor burkolatát, ami általános probléma szokott lenni a futópadoknál. Ugyanígy, a motor elhelyezése miatt hihetetlenül széles skálán dönthető a futófelület. Elképesztő, de az Incline trainer futópadok -6%-tól egészen 40%-ig dönthetőek! A nagyobb dőlésszöggel még több kalóriát égethetsz el, és jobban szimulálhatod a kinti, dombos edzéseid.

A dőlésszög mellett kiemelkedő tulajdonsága még a futópadnak az óriási érintőképernyő, ami konzolként funkcionál. A gépek 22 és 32 inches, nagy felbontású monitorral vannak felszerelve. Ez nagy különbséget jelent a konkurenciával szemben, ha videós edzéseket végeznél a futópadon. A képernyő még Bluetooth hangszóróval is rendelkezik, hogy igazán belefeledkezhess a zenébe futás közben.

Egy másik extra előny a NordicTrack x22i és x32i-nek a futófelület. Még a legjobb futópadok közül is a legtöbb maximum másfél méteres felülettel bír. A Nordictrack x22i és x32i viszont egy 55 centi széles, 165 centi hosszú futófelületet nyújt, így kényelmesen lehet rajta mozogni. Ettől biztonságban fogod érezni magad a nagyobb dőlésszögeknél is, és nem lesz olyan érzésed, hogy mindjárt leesel róla. A nagyobb futófelület a kényelemben is erős pozitívumot jelent. Ha más futópadokat kényelmetlennek éreztél, az x32i futópad tökéletes lesz számodra. A futófelület alá Reflex párnázottság került, mely működés közben elnyeli azoknak a rezgéseknek a legjavát, amiket amúgy fájdalmak árán az ízületek és az izmok nyelnének el. A fent leírt tulajdonságok miatt ez a gép kiváló azoknak, akik sérülésből épülnek fel, vagy a régi fájdalmaik gyakran kiújulnak - vagy bárki másnak is.

Összegezve mi, nyugodt szívvel ajánljuk a NordicTrack Commercial x22i és x32i Incline Trainer futópadokat bárkinek. Szinte minden igényt kielégít, amit egy futópadtól csak kívánni lehet, és évekig lehet hasznos társ az edzéseken. Egy még részletesebb betekintésért a jellemzőkbe, előnyökbe és hátrányokba és egyéb részletekbe, lentebb az összefoglalónk erről a felsőkategóriás futópadról.

Előnyök

 • Egy 22 vagy 32 inches, nagy felbontású, okos érintőképernyő a gép konzolja.
 • Egy éves ingyenes iFit Coach tagság jár a NordicTrack x22i és x32i futópadhoz.
 • Kiváló hangminőséget kaphatsz a beépített Bluetooth hangszórókkal.
 • A futópad 55 centi széles és 165 centi hosszú futófelülettel rendelkezik
 • A gép futófelülete hihetetlen széles skálán dönthető, akár -6%-tól 40%-ig is.
 • Az x22i és x32i több mint 50 előre telepített edzésprogrammal rendelkezik, hogy feldobhass egy egyhangú napot.
 • Erős, 4.25 folyamatos lóerőre képes motorral érkezik.
 • A pulzusod is mérheted a tartozékként kapott iFit Bluetooth mellkaspánttal.
 • Manuális futópadként is használhatod az x22i és x32i, köszönhetően a fogásainak és a kialakításának.
 • Hosszú élettartamú és strapabíró felépítés fémvázzal.


Hátrányok

 • Az x22i és x32i nagy és nehéz futópadok, emiatt nem biztos, hogy minden lakásban elfér.
 • Ez a futópad sajnos nem összehajtható, ennek megfelelően állandóan nagy padlófelületet foglal el.
 • Jelenleg az x22i és x32i a legdrágább futópadok a NordicTrack bő kínálatában.

Válogass minőségi Incline Trainer kinálatukból! Incline Trainer termékek vásárlás (LINK)