Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Alakítson ki egy zsírégető életformát!

A tartós zsírégetés felé vezető úton a helyes motiváció kialakítása megelőzi az étrend vagy az edzésterv kialakítását. A diétákban való gondolkodás helyett vegyünk fel zsírégető szokásokat! A szokások – legyenek azok jók vagy rosszak – a berögzülés után nehezen változtathatóak meg, kicsit olyan ez, mint az ár ellen úszni. Így aztán a zsírégető életmód kialakítása is egy tartós folyamatra utal.

A diétákban való gondolkodás a korábban ismertetett okok miatt megbukott, így ha továbbra is csak ez a kiindulópont, a zsírégetés módszere eleve hibás alapokon fog nyugodni. A tartós zsírégetést nem tudja megvalósítani az, ha folyamatosan diétázunk, abbahagyjuk azt később és újabb diétába kezdünk bele. Sokkal jobb eredményt érünk el, ha olyan étrendet és edzéstervet alakítunk ki, amelyet az életünk végéig tudunk alkalmazni. A célok lehetnek eltérőek, így néha ebbe a kialakult szokásba is bele lehet vinni valamennyi változást. Például, ha zsírt szeretnénk égetni, ugyanazt az étrendet kell folytatni, mint más időben, mindössze annyi a különbség, hogy valamennyivel kevesebbet eszünk és jóval többet edzünk.

A kezdetekkor az új szokások kialakítás járhat kellemetlenségekkel, emlékezzünk a bölcs mondásra: minden kezdet nehéz! Idegrendszerünknek a szokástól függően akár hónapokra is szüksége lehet az alkalmazkodáshoz. Elmondható, hogy mindössze 21 napra van szükség ahhoz, hogy megszokjuk az új edzéstervet és az étrendet, így aztán ebben az időszakban mindent meg kell tenni azért, hogy a kijelölt ösvényről ne térjünk le!  Vélhetőleg a 21 nap lejárta után már jelentkeznek a kedvező tünetek és a szokások természetessé válnak számunkra, mint a rendszeres fogmosás vagy tisztálkodás.
 
Próbálja ki zsírégető termékünket:

Nurend zsírégető készítményekNutrend Formdrink 1000ml
A Nutrend Formdrink zsírégető ásványi anyagokkal dúsított hipotóniás ital koncentrátum, mely egyaránt alkalmas a szervezet energiával való ellátására és zsírégetésre, mivel a szerzett energia a szervezetben lerakott zsírraktárból fedeződik.

Bővebben...