Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Gaspari Nutrition Super Pump Max
GASPARI SuperPump MAX 640g Blue Raspberry Ice
17 990 Ft

GASPARI SuperPump MAX 640g Blue Raspberry Ice

Gaspari Nutrition Super Pump Max
Gaspari Nutrition Super Pump Max

Emlékszel még az edzés közbeni fáradtságra? Felejtsd el! Növelni akarsz az erődön és teljesítményeden, a száraz izomtömeged szeretnéd megőrizni, vagy az állóképességed a fő? Ezek közül bármi hajt, a GASPARI Super Pump Max segít, hogy túl is teljesítsd a célod!

Gyártó
Gaspari Nutrition
17 990 Ft
Részletek

Gaspari Nutrition SuperPump Max 640 g


Emlékszel még az edzés közbeni fáradtságra? Felejtsd el!


Növelni akarsz az erődön és teljesítményeden, a száraz izomtömeged szeretnéd megőrizni, vagy az állóképességed a fő? Ezek közül bármi hajt, a Super Pump Max segít, hogy túl is teljesítsd a célod!


Melyik edzés előtti tartalmaz ennyi fáradtsággyilkos összetevőt, mint az l-leucin, l-citrullin, a nitrogén-oxid előfutáraként emlegetett l-taurin, a hidegvérű ammóniagyilkos l-ornitin-l-aszparát, l-karnitin-l-tartarát és energiafokozó anyagot, mondjuk a PEAK ATP, a Sustamine, vagy az Oxitropis flactale? Csak a Super Pump MAX! Az elkészítésnél az elsődleges szempont az volt a Gasparinál, hogy összeszedjék a legbrutálisabb alkotóelemeket és ezeket a sportoló szervezetek igényére szabva adagolják, mindent a teljesítmény és regeneráció szolgálatába állítva. Na így kell ezt Gaspari!


Minden elvvel szembementek, amiket eddig az edzés előtti formulák összerakásában használtak. A hozzáértő tesztelés és a kutató háttér az, ami a garancia arra, hogy nem egy olyan edzés előttit dobtak a piacra, ami az első edzésen megpörget mint a gép, egy csomó stimulánssal, de a következőre szinte semmit sem hatnak. Profi testépítőként Rich Gaspari tudja milyen végigvonulni egy szinpadon és azt is, hogy mi vezet el addig. A Super Pump Max úgy lett megalkotva, hogy minden edzéseden felgyűrhesd vele még az aljzat betont is a kedvenc termedben és ha egyszer is kipróbáltad, olyan elengedhetetlen társad legyen az edzésben, mint a vasak. Kell neked ez a pokoli tűz és lendület? NA EZ A BESZÉD!


Mire jó ez?

  • növeli az állóképességet
  • csökkenti a fáradtságot
  • növeli a nitrogén oxid szintet és fokozza a bedurranást


Létrejött valami, ami csak a legjobbakat tartalmazza és mindent a tökéletes mennyiségben, nem csak annyi, hogy a cimkén szerepeljen, hanem amennyit csak egy méregerős adagba koncentrálni lehetett a tested szükségletei alapján. A Gaspari klinikailag igazolt dózisai azt adják, amit vársz. Nem egy kapszulába töltött ígéretekről szól, ez 16 gramm tiszta energia!


A vitaminok és ásványi anyagok se ok nélkül vannak jelen a keverékben. A megfelelő funkciók és hidratáltság miatt szükséged lesz majd a magnéziumra, kálciumra, káliumra és a nátriumra. A felszívódást és az energiafelszívódást biztosítják a B-vitaminok, mint a B3-vitamin (inozitol Hexanikotinát), a B6-vitamin (piridoxál-5'-foszfát) és a B12-vitamin (Metilkobalamin). Segítenek az új sejtek szintézisében, mint pl a vörös vérsejt is, hogy még több oxigént pumpálhasson a szervezeted és a sérült sejtek regenerálásában is hatékony. Nincs is rosszabb egy edzés közben beütő izomgörcsnél. A legtöbb edzés előtti készítményből kihagyják a regenerációhoz szükséges anyagokat, mert drágák. Mégis nélkülük mi értelme? Higyj az elektrolitokban, higyj a Super Pump Maxban!

Kiszerelés: 
640 g

 

 

 

Javasolt használat: 1 adag: 16 g. Keverjen el egy adag terméket fél órával edzés előtt 200-300 ml hideg vízben.

 


Összetétel:

 

1 adag (16 g)

Kalória

10

Szénhidrát

3 g

C-vitamin (aszkorbinsav)

30 mg (50%*)

B3-vitamin
(inositol Hexanicotinate)

79 mg (396%*)

B6-vitamin
(piridoxál-5'-foszfát)

3,4 mg (168%*)

B12-vitamin
(Methylcobalamin)

10 μg (167%*)

Kalcium

38 mg (4%*)

Foszfor

69 mg (7%*)

Magnézium

40 mg (10%*)

Nátrium

35 mg (1%*)

Gaspari Nutrition Super Pump Max szabadalmaztatott keveréke 11,3 g *

MYOVOL ELECTROHYDRATION KOMPLEX *
A taurin, Kalcium-glicerofoszfát, nátrium-glicerofoszfát
és Di-Magnézium malát, di-kálium-foszfátot,
L-alanil-L-glutaminnal (Sustamine ™)

NITRIC OXIENDURANCE KOMPLEX *
L-citrullin-(2 g), L-karnitin-L-tartarátot (Carnipure ™),
L-ornitin-L-aszpartát

Az elágazó szénláncú mTOR stimulálása BLEND *
L-leucin (2 g), L-izoleucin, L-valin

PHOSPHODRIVE jelátviteli komplexet *
Kreatin-monohidrát (1,3 g),
magnézium kreatin kelát (Creatine Magna Teljesítmény ™)

COGNIDRIVE GYORSÍTÁS MATRIX *
L-tirozin, koffein, Glucuronolactone

 

† A százalékos napi értékek alapja egy 2000 kalóriás étrend.
* Napi érték nincs meghatározva.


Egyéb összetevők:
Maltodextrin , citromsav , természetes és mesterséges aroma, almasav, szilícium-dioxid, szukralóz, Spirulina por (színezék), aceszulfám-kálium, Carmine por (színezék).

Adatok
Cikkszám
T-GN-SPB
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!